Melih Gökçek sosyal medyanın eline düştü bir kere

Melih Gökçek sosyal medyanın eline düştü bir kere
Melih Gökçek’in Jelibon rezervi açıklamasından sonra futbolcu Aboubakar’ın fotoğrafını “şehit düştü” diye Twitter hesabında paylaşması gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları, Twitter üzerinden yaptıkları paylaşımlarla Melih Gökçek’i alaya aldı.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in bir televizyon kanalında 6 milyar dolarlık Jelibon rezervi bulundu açıklamasından sonra, futbolcu Abubakar’ı “şehit düştü” diye Twitter hesabında paylaşması sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi çekti.

Beşiktaş’ın eski Kamerunlu futbolcusu Vincent Paté Aboubakar’ı; Gökçek, photoshop ile giydirilmiş general üniformasıyla paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları, Gökçek’in bu paylaşımının ardından, başka ünlü isimlerin fotoğraflarına photoshop ile asker forması giydirerek paylaşımını tiye aldı.

Gökçek yaptığı Twitter paylaşımında şöyle yazmıştı: “Bak Türkiye, Somali’den gelip Türk vatandaşı olan ve senin inancın için savaşan Abu Bakeroğlu PKK’lıların yaptığı karakol baskınında şehit oldu. Mekanın cennet, komşun resulullullah olsun inşallah. Yabancı düşmanlığı yapanlara da ibret olsun.”

Melih Gökçek''in paylaşımı sonrası Twitter''da yapılan paylaşımların bir kısmı şöyle:

İlgili Haberler