Futbolcular maçın 10. dakikasında sahada oruç açtı

Futbolcular maçın 10. dakikasında sahada oruç açtı
TFF 1’inci Lig’in 30’uncu haftasında GZT Giresunspor ile Ankara Keçiörengücü maçının 10’uncu dakikasında futbolcular maça verilen arayı fırsat bilerek oruçlarını açtı.

Ramazan ayının ilk iftarı bugün yapıldı. İftar saatinde efor sarf eden meslek grubu mensupları arasında futbolcular da vardı. GZT Giresunspor ile Ankara Keçiörengücü maçının 10’uncu dakikasında futbolcular maça verilen arayı fırsat bilerek oruçlarını açtı. 

Yayıncı kuruluş bEIN SPORTS’un Twitter hesabından şunlar kaydedildi: 

“GZT Giresunspor – Ankara Keçiörengücü maçında yaşanan sakatlık ile ezan saati denk gelince, oyuncular maç sırasında oruçlarını açtı.” 

Ancak maçı izleyen bir aktardıklarına göre maçın durmasına neden olacak herhangi bir sakatlık yoktu. Keçiörengücü kalecisi 11’inci dakikada skorboarda baktı ve pozisyon yokken, tek başınayken kendini yere attı. Giresun’da imsak vakti 19.11’di.

Videoda Keçiörengücü’nde bir teknik ekip görevlisinin dört futbolcusuna hurma, su ve muz verdiği görülüyor. Kaleci de kale sahasında iftar yapıyor. 

AYKUT DEMİR SU İLE AÇIYORDU

Öte yandan dini duygularını futbol sahasına yansıtan isimlerden biri olan Aykut Demir''in bile Ramazan döneminde orucunu su ile açtığı belirtildi. Son yaşanan görüntülerle birlikte bir ilk de yaşanmış oldu.