Avcı'nın Trabzonspor diye bir derdi yok

Avcı'nın Trabzonspor diye bir derdi yok

Trabzonspor, TFF seçimlerinde kalesinde gördüğü golü transfer hamlesi ile telafi etmeye çalışıyor. 3 yeni isimle Denswil  kadroya dahil edildi. İmza parası ve sözleşmesi “maşallah” dedirtecek türden. Şampiyon takımda her şey güllük gülistanlık değil..

Ortalık sakin, millet oyuncu alıp satma “goy goyu”  yaparken biz de bir kaç konuyu dile getirelim..

Şampiyon olmuş takım, şampiyonluk pirimini bekliyor. Şu bir gerçek kimsenin bu kulüpte alacağı kalmaz..

Kadroda yabancı çok. Kotanın üzerinde bir yığılma var. Bunların parasını vererek bir kulübe göndermek bir maliyet, onların yerine oyuncu almak ayrı bir maliyet. Trabzonspor çifte, katmerli ödeme yapıyor. Eldeki maliyetli fazlalık yerlileri söylemiyorum, yazmıyorum bile…

Şampiyon takımın teknik kadrosundan Egemen Korkmaz gitti! Neden gittiği konusunda tatmin edici bir açıklama yok. Sürmene’de arsa alan, Trabzon’da gayrimenkul alan adam şampiyon takımdan niye gider? Ailevi nedenleri külahıma anlatın..

Kombinelere büyük zamlar geldi. Taraftar gruplarına verilen vaadler havada kalmış. Başarı birlikte geldiyse bu ayrım niye? 

1000 kişiden birer milyon kampanyası güdük kaldı. Beklenen rakamın yüzde 5’i bile olmadı. Yönetim kendi içinde kampanyayı dolduramadı.

TFF’ye verilecek isim konusunda dirayet gösterip “hayır” diyen isimleri biliyorum. Onları tebrik ediyorum. Dolgu malzemesi olmadılar..Bunlar böyle uzar gider. 

Teknik heyet kısmına gelirsek; Avcı’nın “Trabzonspor” diye bir derdi yok. İki yıl önce Erzurumspor deplasmanında beraberlik sonrası yaptığı konuşmayı bulun izleyin. Takıma 40’a yakın genç alındı. Ortada bir tane yok. “Al ver kulüplerin ekonomisine can ver.” Yabancı, yaşlı, pahalı deneyimli oyuncular aldırıyor. Satamazsınız. Parasını verip göndereceksiniz. Avcı,  biten kredisini Trabzonspor’da düzeltti. Başakşehir, Beşiktaş ve milli takımdaki tablosu ortada.  Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse,  Trabzonspor Avcı’nın kariyeri için altın küpü oldu. Akla kara bu sezon ortaya çıkacak. Herkes gerçekleri görecek. 
Başarının gerçek sahibinin kimler olduğunu yaşayıp göreceğiz. Kimine göre Ağaoğlu, Kimine göre Avcı, kimine göre Hacıkerimoğlu. Kimine göre tribünler, kimine göre yerel medya!
Son söz: Gerçeklerle yüzleşmeye hazır olun…

Yazarın Diğer Yazıları