Futbolun yıldızları sahaya babalarıyla mı çıkacak? Süper Lig'de yeni kriz

Futbolun yıldızları sahaya babalarıyla mı çıkacak? Süper Lig'de yeni kriz
Süper Liglerin 12 Haziran tarihinde başlayacağı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’da geçtiğimiz Salı kabine toplantısını sonrası yaptığı açıklamada, "18 yaş altı ile ilgili kısıtlama, küçüklerin ebeveynlerinin refakatinde olmaları şartıyla tümüyle kalkmıştır” ifadelerini kullandı.

TOLGA ŞAHİN/ YENİÇAĞ- ÖZEL HABER

18 YAŞ ALTI FUTBOLCULARA EBEVEYNLERİ Mİ EŞLİK EDECEK?

18 Yaş altı için uygulanacak kararın kaldırılma şartıyla Süper Liglerin başlama kararının alınması, akıllara Süper Ligde forma giyen 18 yaş altı futbolcular maçlara ebeveynleriyle mi gelecek? sorusunu getirdi.

BU DURUMDA OLAN BAZI FUTBOLCULAR

Bu durumda olan bazı sporcular şu şekilde: 2003 doğumlu Fenerbahçeli Ömer Faruk Beyaz ve Altınordulu Yiğit Emre Çeltik, 2004 doğumlu Fenerbahçeli Melih Bostan, 2005 doğumlu Galatasaraylı Beknaz Almazbekov, 2004 doğumlu Kayserisporlu Emre Demir.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMIŞTI

Korona virüsle mücadelede normalleşme sürecine ilişkin kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni adımları açıklarken 18 yaş altı genç ve çocukların sokağa çıkma yasaklarına ilişkin bilgileri de paylaştı. Erdoğan 18 yaş altı sokağa çıkma yasağına ilişkin, "18 yaş altı ile ilgili kısıtlama, küçüklerin ebeveynlerinin refakatinde olmaları şartıyla tümüyle kalkmıştır” ifadelerini kullandı.