Galatasaray Andone ve Lemina'yı bitirdi

Galatasaray Andone ve Lemina'yı bitirdi
Falcao transferini bitiren Galatasaray, Southampton forması giyen Mario Lemina ve Rumen golcü Florin Andone'yi de 1 yıllığına kiraladı.

Transfer döneminin bitmesine saatler kala Galatasaray'dan bir transfer haberi daha geldi. Monaco'nun süperstarı Falcao'yu kadrosuna katan Cim Bom, gözünü orta saha transferine çevirdi. Çalışmalarını sürdüren Galatasaray Yönetimi, Mario Lemina transferinde önemli bir yol katetti.

Fransız yıldız, yarın öğlen saatlerinde Galatasaray'la transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'a gelecek. 26 yaşındaki futbolcunun kiralık olarak kadroya katılması bekleniyor.

26 yaşındaki Gabonlu orta saha, 2017 yılında 17 milyon euro'ya Juventus'tan Southampton'a transfer olmuştu. Lemina, sağ bekte de oynayabiliyor.

BİR GOLCÜ DAHA YOLDA

Galatasaray, Brighton forması giyen santrfor Florin Andone'nin transferi için futbolcu ve kulübü ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Florin Andone'nin Kulübümüze geçici transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Brighton & Hove Albion FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

İlgili Haberler