Galatasaray avantaj peşinde

Galatasaray avantaj peşinde
Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin puansız kapattığı haftada Galatasaray, Alanyaspor’u mağlup ederek avantajı kapmayı amaçlıyor.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek.

Türk Telekom Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Süper Lig'in geride kalan bölümünde MKE Ankaragücü ve Göztepe ile oynadığı maçları kazanan Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'u da mağlup ederek 3'te 3 yapmayı hedefliyor.

Ligde çıktığı iki müsabakayı da yitiren Aytemiz Alanyaspor ise sarı-kırmızılı takım karşısında bu sezonki ilk puanlarını almaya çalışacak.

Galatasaray'da tedavilerine devam edilen Garry Rodrigues ve Ryan Donk'un durumları şüpheli. Son karar teknik ekipte olacak.

EVİNDE BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de sahasında oynadığı son 20 maçta mağlubiyet yaşamadı.

Türk Telekom Stadı'nda ligdeki son mağlubiyetini 2016-2017 sezonunun 30. haftasında Kasımpaşa karşısında yaşayan Galatasaray, daha sonra çıktığı 20 müsabakada rakiplerine yenilmedi.

Sarı-kırmızılı takım, bu dönemdeki maçlarının 19'unu kazanırken, birinden beraberlikle ayrıldı.

8 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 8 maçı da kazandı.

Sarı-kırmızılılar, geçen sezon 28. haftada Gençlerbirliği'ne 1-0 yenildiği karşılaşmanın ardından oynadığı 6 müsabakadan galibiyetle ayrıldı. Galatasaray, bu sezon da ilk iki haftada MKE Ankaragücü ve Göztepe'yi yendi.