Galatasaray-Başakşehir maçı, ne zaman, hangi kanalda?

Galatasaray-Başakşehir maçı, ne zaman, hangi kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 12 haftasında Galatasaray kendi evinde Başakşehir’i  ağırlayacak. Galatasaray-Başakşehir maçı saat kaçta? Galatasaray-Başakşehir maçının hakemi kim? Galatasaray-Başakşehir maçı hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 12. Haftasında Galatasaray ile Başakşehir karşı karşıya gelecek. Milli aranın ardından oynanacak kritik mücadele büyük bir merakla bekleniyor. Galatasaray-Başakşehir maçı ne zaman? Galatasaray-Başakşehir maçı saat kaçta? Galatasaray-Başakşehir maçının hakemi kim? Galatasaray-Başakşehir maçı hangi kanalda? Bütün detaylar haberimizde…

Ligde son 2 maçını da kazanan Galatasaray, kötü başladığı sezonda zirve yarışına ortak oldu. Galatasaray, iç sahada çıktığı son 41 lig maçında mağlubiyet yaşamadı.

Galatasaray ile Başakşehir, ligde bugüne kadar 22 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 11 kez sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Turuncu-lacivertliler ise rakibini 6 kez mağlup etti. 5 maç ise berabere sona erdi. Aslan'ın 37 golüne, Bozbaykuşlar 33 golle karşılık verdi. İki takım arasında geçtiğimiz sezon Başakşehir’de oynanan maç 1-1 berabere sona ererken, Türk Telekom Stadyumu’ndaki maçı Galatasaray 2-1 kazanıp şampiyonluğunu ilan etmişti.

rtyjty.jpg

GALATASARAY-BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN?

Spor Toto Süper Lig’in 12. Haftasında oynanacak Galatasaray-Başakşehir maçı Türk Telekom Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak.

GALATASARAY-BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray-Başakşşehir maçı beIN Sports 1 kanalında canlı yayınlanacak.

GALATASARAY-BAŞAKŞEHİR MAÇININ HAKEMİ KİM?

Galatasaray-Başakşehir maçını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Asım Yusuf Öz yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak Burak Şeker görev alacak. Karşılaşmanın VAR hakemleri ise Abdulkadir Bitigen ve Mustafa Emre Eyisoy olacak.