Galatasaray başkan adayı Burak Elmas gönlünde yatan teknik direktörü açıkladı

Galatasaray başkan adayı Burak Elmas gönlünde yatan teknik direktörü açıkladı
Galatasaray’da yapılacak olan başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan Burak Elmas, sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim’in mutsuz olduğunu açıkladı. Doğru bir yönetimle güzel bir şekilde gerekli ortam sağlandığı takdirde Terim’in görevine devam edeceğine dikkat çeken Elmas, “Ben vizyonumuzda bir ayrılık olacağına inanmıyorum. Hocayla devam etmek istiyoruz.” dedi.

DHA’da yer alan habere göre, Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, mayıs ayında yapılacak olan başkanlık seçimi öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Fatih Terim hakkında da konuşan Elmas, göreve gelmeleri halinde deneyimli hocayla yola devam etmek istediklerini belirtti.

"HOCAYLA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

Teknik direktör Fatih Terim hakkında konuşan Elmas, "İlk bu sözleşme lansa edildiği zaman kimse opsiyondan bahsetmedi. Fatih hoca söylediğinde öğrendik. Fatih hocamızı çok severim. Şu anda tabi etik gereği hocamızla görüşmemiz pek mümkün değil. Ben çok isterim devam etmesini. Kafasında neler var bilmiyoruz. Ben şuna inanıyorum; doğru bir yönetimle güzel bir şekilde gerekli ortam sağlanırsa, Fatih hoca çok büyük bir fark yaratır. Ona gerekli ortamı sağlamak ve yapması gerekenleri yapmasının sağlanması gerekir. Bu Fatih hocaya özel değil, her teknik direktör için geçerlidir. Hiçbir teknik direktör yalnız bırakılamaz. Fatih hoca genelde kafasındaki söyler. Ben vizyonumuzda bir ayrılık olacağına inanmıyorum. Hocayla devam etmek istiyoruz." dedi.

"TERİM''İN MUTSUZ OLDUĞU AŞİKAR"

Hocayla şu anda konuşmasının şık olmayacağını ifade eden Elmas, ”Hoca birçok konuda yalnız bırakıldı ve hocaya karşı samimi olunmadığını düşünüyorum. Her spor dalında başarı, teknik ekibiyle, futbolcusuyla, yöneticisiyle, taraftarıyla birlikte çalışarak elde edilir. Herkes ayrı çalışarak başarı gelmez. Hocanın zaten mutsuz olduğu aşikar. Bunu herkesin gördüğünü düşüyorum. Doğru bir ekiple çok kolay halledilebilecek sıkıntılar olduğuna inanıyorum" açıklamasında bulundu.

"BELHANDA''NIN GÖNDERİLİŞ ZAMANI HATALI"

Belhanda''nın takımdan gönderiliş zamanının çok hatalı olduğunu düşünen Elmas, “Altyapı ve futbol şubesinde görev aldığım için futbolun dinamiklerini yaşayarak öğrenmiş, bu konuda başarıları tecrübe etmiş eski bir yöneticiyim. Burada çok daha düzgün, Galatasaray''a zarar vermeyecek şekilde, hatta Belhanda''nın da şampiyonluk yolunda katkısı alınabilecek şekilde yönetilebilirdi. Her zaman olduğu gibi kişisel egolar öne çıktı. Muslera durumu ise... Muslera çok değerli bir Galatasaraylı. Kaptanımız. Yeni bir sözleşme tabii ki doğru ancak bu sözleşme Bankalar Birliği anlaşmasının neresinde bulunuyor ona bakmam lazım. Muhakkak ki bunu göre imzalamışlardır. Muslera''yı tabi ki destekliyorum, imzalanmasını ancak takımda bir sürü oyuncu var sözleşmesi sona erecek. Şimdi siz bu kadar futbolcu varken birini seçip uzattığınızda takım içindeki huzura nasıl bir etkisi olacağını düşünmek lazım. Zamanlama, zamanlama, zamanlama..." ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler