İbrahim Özdemir: Galatasaray, devlet olmasa iflas etmiş durumdaydı

İbrahim Özdemir: Galatasaray, devlet olmasa iflas etmiş durumdaydı
Galatasaray başkan adaylarından İbrahim Özdemir, NTV Spor yayınında Gürkan Ak'ın sorularını yanıtladı. Kulübün mali yapısına değinen İbrahim Özdemir'in, Büyük bir mali kaosun içindeyiz. Galatasaray, devlet olmasa iflas etmiş durumdaydı." sözleri dikkat çekti.

NTV''de yer alan habere göre, Galatasaray''da 19 Haziran''da yapılacak olan başkanlık seçimleri öncesi adaylardan İbrahim Özdemir, kulübün ekonomik yapısıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"DEVLET OLMASA İFLAS ETMİŞTİ"

Mali yapıya dikkat çeken Özdemir, "Galatasaray sosyal açıdan kaosun içinde. Herkes birbirine farklı ve hoş olmayan açıdan bakıyor. Büyük bir mali kaosun içindeyiz. Galatasaray, devlet olmasa iflas etmiş durumdaydı. Hovardaca yapılan bol sıfırlı transferler... Kendi işinde kazandığı parayı bu şekilde harcamayacak insanlar Galatasaray''ın parasını hovardaca harcadı" diye konuştu.

İBRAHİM ÖZDEMİR''DEN FATİH TERİM AÇIKLAMASI

Kendisine yöneltilen Fatih Terim sorunu da yanıtlayan Özdemir, "Futbolun başında Fatih Terim var. Biz Fatih Hocaya çağrıda bulunduk. Eğer sorduğumuz soruya olumlu ya da net bir cevap alırsak evet, olmazsa Galatasaray taraftarını heyecanlandıracak isimler portföyümüzde duruyor. Kimse vazgeçilmez değil. Gördük bunu." dedi.

TARAFTARA MESAJ

Taraftara da mesaj gönderen Özdemir, "Çok yetenekli, tecrübeli, hem başkan hem yönetim kuruluna sahip bir ekibiz. Sosyal medyadan rüzgar almıyoruz. Göz boyamak için seçimleri kampanyaya dönüştürmüyoruz. Galatasaray''ın hiçbir malını satmayız, sattırmayız. Biz tertemiz, şaibesiz bir ekibiz. Kulübümüzü alacaklarımız için icraya vermiş değiliz. Galatasaray Kulübü icraya verilmiş. Sırtımızda böyle bir eksiğimiz yok. Tertemiz geliyoruz. Siyasetteyken Türkiye''nin değişimini nasıl sağladıysak Galatasaray''ı da düzlüğe çıkarmak gibi bir gücümüz olduğunu açıklıkla söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler