Galatasaray Çaykur Rizespor'u rahat geçti

Galatasaray Çaykur Rizespor'u rahat geçti
Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor'u evinde konuk etti. Eren Derdiyok'un muhteşem şovuna sahne olan maçı sarı-kırmızılılar 2-0 kazandı. İki golün asisti de Sneijder'den geldi. Selçuk İnan 90+2'de bir penaltıyı direğe nişanladı.

Spor Toto Süper Lig’de 4. hafta maçında Galatasaray, Çaykur Rizespor’u 2-0 yenmeyi başardı. Sarı-kırmızılılar Kayserispor karşısında kaybedilen 2 puandan sonra Karadeniz ekibini yendi ve puan kaybını telafi etti.

Maçı altıncı dakikasında Wesley Sneijder’in ortasına müthiş bir rövaşata çeken Eren Derdiyok fileleri buldu: 1-0. Uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir gol kaydeden Derdiyok, çok hırslıydı ve maçın en iyilerindendi.

Gol yollarında çok etkili olamayan sarı-kırmızılılar, seyircinin verdiği moralle hareketli ve baskılı bir oyun ortaya koydu. Cimbom, ilk yarıdaki skor avantajını maç sonuna kadar korudu. Maçın son bölümünde Sneijder-Eren ikilisi yine sahneye çıktı. Hollandalı’nın ortasına iyi yükselen Derdiyok 89’da skoru tayin etti: 2-0

Maçın son bölümünde kazanılan penaltıyı Selçuk İnan direğe nişanladı. Mücadele sarı-kırmızılıların 2-0 üstünlüğü ile son buldu.

Sarı-kırmızılılar 10 puana yükselerek maç fazlasıyla liderliği aldılar. Rizespor ise 4 puanda kaldı. Galatasaray önümüzdeki hafta Beşiktaş ile deplasmanda mücadele verecek.