Galatasaray-Clup Brugge maçı Belçika basınında

Galatasaray-Clup Brugge maçı Belçika basınında
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde kendi evinde Clup Brugge ile son dakikalarda gelen golle 1-1 berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi’ne kalma şansını zora soktu. Belçika basını, Galatasaray-Clup Brugge maçına geniş yer aldı.

Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. Maçında Galatasaray Clup Brugge ile son dakikalarda gelen golle 1-1 berabere kaldı. Galatasaray’ın golünü Adem Büyük kaydederken, konuk ekibe bir puanı getiren golü ise Diatta attı. Sarı kırmızılılar, aldığı beraberlikle yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etme şansını zora soktu.

Clup Brugge’un Galatasaray karşısında aldığı beraberlik Belçika basınında geniş yer buldu. Şampiyonlar Ligi’nde alınan beraberlikle ilgili Belçika gazetelinde atılan bazı başlıklar şöyle:

DE STANDAART: “CLUB BRUGGE, UÇ NOKTALARDA YAŞADI VE AVRUPA'YI KURTARDI”

Club Brugge, İstanbul'daki çılgın maç sonuyla birlikte yeni yılda da Avrupa futbolunda yer almayı garantiledi. Tüm maçı geride götüren Club Brugge, Diatta ile hayatta kaldı.

_ed060_v.jpg

HET BELANG VAN LIMBURG: “UZATMALARDA NEŞE!”

Club Brugge, baharda Avrupa'da olmayı çılgın maç sonu performansıyla garantiledi. Krepin Diatta, uzatmalarda 1-1 yaptı. Kutlama sıraısnda Diatta ve Mata kırmızı kart gördü.

_ed060_v.jpg

HET NIEUWSBLAD: “KABUSTAN KAÇIŞ!”

Club Brugge, kabustan kaçmayı başardı. Kaybetmeyi hak etmediler. Çünkü, Galatasaray iyi bir futbol oynamadı. Ancak, Club Brugge neredeyse elenmek üzereydi. Diatta, gözünü açtı ve işi bitirdi.

u-006.jpg