Galatasaray-Fenerbahçe derbisi Avrupa basınında

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi Avrupa basınında
Maç sonu çıkan olaylar ve tartışmalı pozisyonlar ile futbol gündeminin bir numarasında yer alan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, Avrupa basınında da geniş yer buldu. Çıkan haberlerde, maç sonundaki olaylar ön plandaydı.

Olaylı geçen Galatasaray-Fenerbahçe derbisi Avrupa basınında geniş yer buldu. Fransız basınında Valbuena’nın attığı gol ön plana çıkarırken, maç sonu çıkan olaylar da Avrupa basınında ön plana çıkan gelişmeler arasında yer aldı.

Fransızların dünyaca ünlü spor gazetesi L'Equipe, dev derbiyle ilgili haberinde maç sonu yaşanan olayları ön plana çıkarmadı. Gazete, vatandaşları Mathieu Valbuena'nın attığı golü ön plana çıkardığı haberinde "Fenerbahçe, Galatasaray'ın sahasında beraberliği kopardı" başlığını attı.

5bdd6bcf66a97cf374eb858c.jpg

Portekiz'de yayım yapan spor gazetesi A Bola ise "Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki maç kavgayla bitti" başlığıyla duyurduğu haberde "Maç, daha çok son düdükten sonraki saha içi karışıklıklarla konuşuldu." ifadesini kullandı.

5bdd7b1166a97cf30ef16677.jpg

Almanya'nın en yüksek tirajlı gazetesi Bild de Galatasaray-Fenerbahçe derbisini "Maçtan sonra 3 kırmızı kart! İstanbul derbisi vahşi bir kavgayla bitti" başlığıyla sayfalarına taşıdı.

5bdd6bcfae298b2fa9f9ff88.jpg

Daily Mail gazetesi ise olaylı derbiyle ilgili olarak "Hakem üç oyuncuya kırmızı kart göstermeden önce Fenerbahçeli Jailson Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet tarafından sahanın dışına kadar kovalandı ve İstanbul derbisi kaosa dönüştü" başlığını kullandı.

5bdd6bcfae298b115660b25a.jpg

İlgili Haberler