Galatasaray galibiyeti son anda kaptı!

Galatasaray galibiyeti son anda kaptı!
Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray ile Akhisarspor karşılaştı. Zorlu mücadele Mitroglou’nun uzatma dakikalarında attığı golle 1-0 kazandı.

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray ile Akhisarspor karşılaştı. Zorlu mücadele Mitroglou’nun uzatma dakikalarında attığı golle 1-0 kazandı.

Galatasaray - Akhisarspor maçı ile Spor Toto Süper Lig'de liderlik yarışı devam etti. Başakşehir'in 6 puan gerisinde yer alan Galatasaray, Akhisarspor karşısında 3 puan arıyor. Müsabakanın 23. dakikasında Lukac'la karşı karşıya kalan Mitroglou'nun vuruşunda top, kaleciden kornere çıktı. Sarı-kırmızılı ekip, 74'te Onyekuru ile gole çok yaklaştı. Onyekuru'nun vuruşunda Lukac'ın müdahale ettiği top, direğe de çarparak dışarı çıktı.

Galatasaray, 78. dakikada Feghouli ile bir kez daha direği geçemedi. Sağ çaprazdan sert bir şut çıkaran Cezayirli yıldız, üst direği geçemedi. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın 90+4. dakikasında Mitroglou'nun attığı golle maçı 1-0 kazandı.

5c72cce266a97c1dfc360478.jpg

MAÇTAN NOTLAR

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Akhisarspor'u konuk eden Galatasaray, son maçına göre kadroda 2 değişiklikle sahaya çıktı.
Sarı-kırmızılı takımın UEFA Avrupa Ligi'nde hafta içi Benfica ile yaptığı maçta görev alan oyunculardan Mbaye Diagne kadroda yer almazken, Ryan Donk ise yedeğe çekildi.

Akhisarspor müsabakasında bu futbolcuların yerine Emre Akbaba ile Kostas Mitroglou ilk 11'de forma giydi.
Sarı-kırmızılı takım maça, Fernando Muslera, Mariano Filho, Christian Luyindama, Marcao, Yuto Nagatomo, Badou Ndiaye, Sofiane Feghouli, Younes Belhanda, Emre Akbaba, Henry Onyekuru, Kostas Mitroglou 11'i ile başladı.

Galatasaray'ın yedek kulübesinde ise Ryan Donk, İsmail Çipe, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Sinan Gümüş, Ömer Bayram, Semih Kaya, Emre Taşdemir, Yunus Akgün ve Muğdat Çelik oturdu.

DİAGNE, FERNANDO VE LİNNES KADRODA YOK

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Mbaye Diagne, Fernando Reges ve Martin Linnes, maç kadrosunda yer almadı.

Benfica ile oynanan rövanş maçında sol adalesinde zorlanma ve ödem tespit edilen Diagne, Portekiz ekibi ile yapılan ilk müsabakada sol arka grup kas tendonlarının yapışma yerinde tendinit oluşan Fernando ve sol üst arka adalesinde ikinci derece zorlanma olan Linnes, müsabakada forma giyemedi.