Galatasaray Gent'in golcüsünü istiyor

Galatasaray Gent'in golcüsünü istiyor
Diagne'yi yüklü bir bonservis bedeliyle satarak forvet transferi için kaynak oluşturmayı amaçlayan Galatasaray, Falcao'ya imza attırdıktan hemen sonra Gent'in golcüsü Roman Yaremchuk'u renklerine bağlamak istiyor.

Geçtiğimiz sezonu çifte kupayla tamamlayan ve yeni sezonda ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Galatasaray'da transfer çalışmalarına hız verildi.

Şu ana dek Ryan Babel, Şener Özbayraklı, Jimmy Durmaz, Valentine Ozornwafor, Adem Büyük, Michael Seri, Okan Kocuk, Christian Luyindama ve Emre Mor transferlerinde mutlu sona ulaşan sarı-kırmızılılarda gündem Radamel Falcao transferi... Yıldız futbolcuyla her konuda anlaşan Cimbom, Kolombiyalı futbolcunun yanına bir forvet transferi daha yapmak istiyor.

Diagne'yi yüklü bir bonservis bedeliyle satarak transfer için kaynak yaratmayı hedefleyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, istenilen performansı sergileyemeyen Yunan golcü Kostas Mitroglou'yu da kadroda düşünmüyor.

Falcao’nun yanına bir forvet takviyesi daha yapmak isteyen sarı-kırmızılılar, aradığı golcüyü Belçika'da buldu.

Takvim'in haberine göre; sarı-kırmızılıların scout ekibinin önerisi olan Roman Yaremchuk ile yakından ilgilendiği öğrenildi.

Belçika'da Gent formasını giyen 23 yaşındaki Ukranyalı yıldızın önemli bir potansiyeli var. Yönetimin, Falcao transferinin ardından Yaremchuk transferini de resmen açıklaması bekleniyor.

Kariyerine Dinamo Kiev altyapısında başlayan 23 yaşındaki golcü, 2017 yılında 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Ukrayna ekibinden Gent'e transfer olmuştu.

Geçtiğimiz sezon 45 maça çıkan Ukraynalı futbolcu, 12 gol ve 3 asist üretti.

Güncel piyasa değeri 3.8 milyon Euro olan Yaremchuk'un Gent ile olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam ediyor.