Galatasaray - Göztepe ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray - Göztepe ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Galatasaray , Süper Lig'in 14.haftasında kendi sahasında İzmir takımı Göztepe ile karşılaşacak. Maç öncesi futbolseverler maça dair detayları merak ediyor. İşte maçın ayrıntıları...

Galatasaray'ın konuğu Göztepe

Süper Lig'in 14.haftasında Galatasaray ile Göztepe karşı karşıya gelecek.

GALATASARAY - GÖZTEPE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

22 Aralık Salı günü Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Galatasaray - Göztepe maçı saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Okan, Omar, Luyindama, Donk, Saracchi, Taylan, Feghouli, Belhanda, Emre Kılınç, Arda Turan, Diagne

GÖZTEPE: Balazs, Titi, Mihojevic, Gassama, Burekovic, Soner, Guilherme, Yalçın, Halil, Ndiaye, Tripic

GÖZTEPE'DE VİRÜS ŞOKU

Galatasaray gibi Göztepe'de de maç öncesinde önemli eksikler bulunuyor. İzmir ekibinde yapılan kontroller sırasında İrfan Can, Kubilay ve Ideye'nin korona virüsü testleri pozitif çıktı. Üç futbolcunun da sağlık durumlarının iyi olduğu ve oyuncuların 10 günlük ev izolasyonuna alındığı bildirildi. Göztepe'de 3 futbolcunun yanı sıra cezalı Murat Paluli ile sakatlığı bulunan Alpaslan Öztürk de yok.

LEVENT ŞAHİN TAKIMIN BAŞINDA YER ALACAK

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, takımının başında maça çıkamayacak. Ligin 13. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile yapılan ve 2-1 kaybedilen maçta doğrudan kırmızı kart gören Terim, tedbiri nedeniyle müsabakada takımını yönetemeyecek.

Tecrübeli teknik adamın yerine yedek kulübesinde yönetim yardımcı antrenörlerden Levent Şahin'de olacak.

GALATASARAY'DA 6 EKSİK

Sarı-kırmızılı ekipte 6 futbolcu, Göztepe'ye karşı sahaya çıkamayacak.

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan ve takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Ryan Babel ile Radamel Falcao, Göztepe'ye karşı da oynayamayacak. İsmi açıklanmayan üç futbolcu da yeni tip korona virüs (Covid-19) testleri pozitif çıkması nedeniyle izolasyon sürecinde olduğu için görev alamayacak.

Galatasaray'da ligde son oynanan Fatih Karagümrük karşılaşması bittikten sonra kırmızı kart gören Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao da tedbirinden dolayı Göztepe maçında takımını yalnız bırakacak.