Galatasaray Konyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, muhtemel kadrolar?

Galatasaray Konyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, muhtemel kadrolar?
Galatasaray Konyaspor ile karşılaşıyor. Peki Galatasaray Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşma ile ilgili ayrıntılı bilgiler haberimizde.

Galatasaray Aykut Kocaman’ın başına geçtiği Atiker Konyaspor’u konuk edecek. Peki Galatasaray Konyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Adrenalin tavan yapacağı karşılaşma ile ilgili son notlar şöyle; Galatasaray'da bu önemli maç öncesinde teknik ekipten Fatih Terim ve Hasan Şaş, futbolculardan ise Rodrigues, Donk ve Ndiaye cezalı durumda. Belhanda, Sinan Gümüş, Emre Akbaba ve Nagatomo'nun sakatlıkları bulunuyor. Serdar Aziz, Fernando Eren Derdiyok'un ve Nagatomo’nun son durumu ise maç saati belli olacak. Galatasaray taraftarının desteğiyle bu zorlu karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmak istiyor.

GALATASARAY KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN

Galatasaray Konyaspor maçı 23 Kasım Cuma günü karşılaşacak.

SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

GS Konyaspor mücadelesi 20.30’da başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

AYKUT KOCAMAN'IN İLK MAÇI

Atiker Konyaspor'da 12 hafta sonunda Rıza Çalımbay ile yollar ayrılmış geçtiğimiz hafta Aykut Kocaman takımın başına getirilmişti. Bir süredir Konyaspor ile antrenmanlara çıkacak olan Kocaman takımın başında ilk maçına çıkacak. Atiker Konyaspor 12 haftasın geride kalan Spor Toto Süper Lig'de 17 puanla 9. sırada bulunuyor. Galatasaray ise 23 puanla Başakşehir'in 4 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor... Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 23 Kasım Cuma günü Galatasaray'la deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda fitness çalışmasıyla başladı. Antrenmana, sahada çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle devam edildi. Futbolcular, top kapma ve pas çalışmasının ardından idmanı çift kale maçla tamamladı. Tedavileri süren Selim Ay, Mücahit Atalay ve Paolo Hurtado ile milli takımlardan henüz dönmeyen Serkan Kırıntılı ve Abdou Razack Traore antrenmana katılmadı. Milli takımlardan dönen Deni Milosevic ile Nejc Skubic ise bir süre takımdan ayrı çalıştıktan sonra aktif dinlenme yaptı. Galatasaray, Süper Lig’de sahasında çıktığı son 25 maçta mağlubiyet yaşamadı.Ligde iç sahadaki son yenilgisini 2016-2017 sezonunun 30. haftasında Kasımpaşa’ya karşı yaşayan sarı-kırmızılı takım, daha sonra Türk Telekom Stadı’nda oynadığı müsabakalarda rakiplerine boyun eğmedi. Galatasaray, evindeki son 25 lig maçının 22’sini kazanırken, üçünden beraberlikle ayrıldı.

 MAÇIN HAKEMİ KİM 

Galatasaray-Atiker Konyaspor  maçını Hüseyin Göçek yönetecek .Galatasaray-Konyaspor maçının VAR hakemi Halis Özkayha oldu.

11'LER

Galatasaray
Muslera
Ozan
Maicon
Serdar
Mariano
Ömer
Selçuk
Fernando
Feghouli
Onyekuru 
Eren
Konyaspor
Serkan
Skubic
Diagne
Uğur
Ferhat
Jonsson
Jevtovic
Ömer
Milosevic
Fofana
Yatabare

46517013_2137650086563720_5374224970404593664_n.jpg

GALATASARAY KONYASPOR MAÇI CANLI ANLATIM

Galatasaray Konyaspor maçı canlı anlatımı haber sitemizde de yer alacaktır. Maçı canlı izlemek için http://tr.beinsports.com/canli-yayin adresi üzerinden ya da https://www.yenicaggazetesi.com.tr/ adresinden takip edebileceksiniz

İlgili Haberler