Galatasaraylı Diagne İngiltere'de. Kasımpaşa'nın aklı bu transferde

Galatasaraylı Diagne İngiltere'de. Kasımpaşa'nın aklı bu transferde
Galatasaray'ın Senegalli golcü Diagne İngiliz kulübü West Bromwich'e satın alma opisyonuyla kiralandı. Galatasaray bu transferden 800 bin Euro alacak. Tarafların her konuda anlaştığı belirtildi. Kasımpaşa'nın kar üzerinden yüzde 25 alacağı belirtildi.

DHA'nın haberine göre, Kasımpaşa'dan 10 milyon euro ödenerek alınan Diagne'nin sabah saatlerinde Galatasaray'ın sponsor hastanesinde sağlık kontrolünden geçtiği belirtildi. 

Diagne işlemler tamamlanınca İngiltere'ye gidecek ve yeni kulübüne imzayı atacak. Bu transferi Galatasaray Yönetimi de doğruladı. 

Diagne'nin ayrılığı sonrası Galatasaray harcama limitinde artış yakalamış olacak. 
Sarı Kırmızılı ekipte giden isimlerin netleşmesi sonrası gelecek isimler konusunda da hareketlilik yaşanması bekleniyor.

KASIMPAŞA'DAN ALINMIŞTI

Spor Extra'nın haberine göre, Galatasaray, Kasımpaşa'dan transfer ettiği Diagne'nin bonservis bedelini 10 milyon euro olarak açıkladı.

Sarı-kırmızılı yönetim, 4.5 yıllık sözleşme imzalayan Diagne'ye toplam 10.6 milyon euro maaş ödeneceğini duyurdu.

Galatasaray, şampiyon olursa Kasımpaşa'ya 3 milyon euro daha ödeme yapacak ve Diagne'nin bir sonraki satışından da (kar) Kasımpaşa'ya yüzde 25 pay verileceği belirtildi. 

1111-013.jpg

İDDİALARI GÜÇLENDİREN OLAY

Diagne’nin ayrılık iddiaları gündemden düşmezken, iddiaları güçlendiren bir olay gerçekleşti. Sarı-Kırmızılıların Gaziantep FK maçı kadrosu açıklandı. Senegalli futbolcu, Sarı-Kırmızılıların Gaziantep takımıyla oynayacağı maçın kadrosunda yer almadı.

Ayrıca Diagne’nin bavulunu da topladığı iddia edildi.
es0vmiyxcaexlie.jpg