Galatasaray, milli yıldızları eksik çalıştı

Galatasaray, milli yıldızları eksik çalıştı
Süper Lig'de Sivasspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray, milli maç arası nedeniyle ülkelerinin formaları altında çalışmalarını sürdüren futbolculardan yoksun hazırlıklarına devam etti.

Süper Lig'de Sivasspor'u 2-1 yenen ve haftaya da Kayserispor'u mağlup ederek çıkışına devam etmek isteyen Galatasaray, milli futbolculardan yoksun çalıştı. 

Demir Grup Sivasspor maçında tam süre alan oyuncular, günü yenilenme çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise antrenmana ısınma hareketleri ile başlayıp, dar-geniş alanda pas oyunları ile devam etti.

galatasaray-milli-oyuncularindan-yoksun-calisti-9501-dhaphoto2.jpg

Ana bölümde 1’e 1, 2’ye 2 ve 3’e 3 dayanıklılığa yönelik dar alan oyunları üzerinde durulan antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.  

BABALIK SEVİNCİ YAŞAYAN SARACCHİ DE KATILMADI

Milli takımlarından davet alan Ömer Bayram, Kerem Aktürkoğlu, Omar Elbadellaoui, Martin Linnes, Christian Luyindama, Peter Etebo, Sofiane Feghouli ve Ryan Babel ile birlikte ikinci kez baba olan ve izinli olarak Uruguay’a giden Marcelo Saracchi, antrenmanda yer almazken, Radamel Falcao’nun ise tedavisine devam edildi.

galatasaray-milli-oyuncularindan-yoksun-calisti-9501-dhaphoto1.jpg
Sarı-kırmızılılar, hazırlıklarını yarın saat 11.30’da yapacağı antrenmanla sürdürecek.