Galatasaray' müjdeli haber

Galatasaray' müjdeli haber
Cimbom’un takımı teslim etmek istediği Arjantinli çalıştırıcı Şilili yıldız ile birlikte geleceğini söyledi. Sampaoli “Siz İnter’i ikna edin, Medel kısmı bende” dedi.

Galatasaray bir yandan hüsranla geçen sezonun ardından gelecek yıl takımı emanet edeceği teknik direktörü ararken diğer taraftan da kadroyu güçlendirmeye çalışıyor. Sarıkırmızılı ekibin 1 numaralı teknik direktör adayı Jorge Sampaoli ile görüşmeler olumlu gidiyor. Cimbom, Arjantinli teknik adamla henüz sözleşme yapmamasına rağmen yapılan görüşmelerde artık "Hangi oyuncuları alabiliriz?" gibi konular da masaya yatırılıyor.

"KİRALAMAYI DENEYİN'

Cimbom, Melo sonrası boşluk yaşadığı orta saha için Gary Medel'i düşünüyor. Şilili futbolcu, Sampaoli'nin Milli Takım'dan eski öğrencisi... Aslan ile anlaşması beklenen deneyimli hocanın idarecilere "Siz İnter ile anlaşın ben onu ikna ederim" dediği öğrenildi. Sampaoli kontratı 2018'de biten ve bonservisi yüksek olan Medel için yönetime "Kiralamayı deneyin, o bölgede çok oyuncuları var kabul edeceklerdir" tavsiyesi de verdi. İtalyan basını İnter'in Melo veya Medel'den birini yollayacağını yazdı.

BABA-OĞUL GiBiLER

Jorge Sampaoli ile Gary Medel, Şili Milli Takımı'nda birlikte büyük işler başardılar. Şili, Sampaoli liderliğinde 2015'te Copa America'yı kazandı. Medel ile babaoğul ilişkisi olan Sampaoli, tecrübeli futbolcuya üçlü savunmada görev vermişti. Böylece hücum alanında 1 fazla oyuncu kullanma lüksü elde etmişti..