Galatasaray Niasse'nin peşinde

Galatasaray Niasse'nin peşinde
Everton’da varlık gösteremeyen Senegalli forvet için resmi girişim başlatıldı. İngiliz basını, “G.Saray teklifini sundu” diye yazarken, kiralık formülünün ağır bastığı öğrenildi..

Akhisar Belediye'nin golcüsü Hugo Rodallega ile her konuda anlaşan G.Saray, bu transferi ağırdan alıyor. Zira Başkan Dursun Özbek, hem taraftarı sevindirmek hem de kombine satışlarını arttırmak için yıldız bir forveti takıma kazandırmak istiyor. Hedefteki isim ise Oumar Niasse... Hamza Hamzaoğlu'nun döneminde listeye giren ancak yüksek bonservis ücreti nedeniyle transfer edilemeyen Senegalli forvet için koşullar bu kez daha uygun. 

Geçen sezonun devre arasında 18 milyon euro'ya Lokomotiv Moskova'dan Everton'a transfer olan Niasse, Premier Lig ekibinde kendini gösteremedi. Sadece 5 maçta oynadı; hiç gol atamadı, asist dahi yapamadı. Everton'ın 26 yaşındaki golcüyü gözden çıkardığı öğrenilirken, Cimbom'un devreye girdiği belirlendi. İngiliz Talksport, "Galatasaray, Niasse için Everton'a resmi teklif sundu" iddiasında bulundu. Kiralama formülünün ağır bastığı bildirildi..