Galatasaray Onyekuru'nun yerine Kamil Jozwiak'ı alıyor!

Galatasaray Onyekuru'nun yerine Kamil Jozwiak'ı alıyor!
Galatasaray transfer haberleri... Sarı kırmızılı takımda devre arası transfer döneminde kiralanan Onyekuru, takımı Monaco'ya döndü. Kanat arayışlarına devam eden Aslan, aradığı ismi Polonya'da buldu. İşte detaylar

Polonya basınında yer alan bilgilere göre Galatasaray, Avrupa futbolunun yükselen ismi için Lech Poznan'a resmi teklifini yaptı.

Przegladsportowy.pl adlı internet sitesinin konu ile ilgili yazdığı haber şu şekilde

Lech Poznan, Jakub Moder (21), Kaminski (18) ve Jozwiak (22) gibi Avrupa futbolunda yükselişte olan ve ilgiyle takip edilen bir kaç ismi kadrosunda bulunduruyor.

Hal böyle olunca oyuncuların potansiyel alıcıları da ortaya çıkıyor ve kulüplerin girişimleri medyada yankı buluyor. Şu ana kadar Lech Poznan, genç yeteneklerinden hangilerini satacağına dair bir karar vermiş değil.

Galatasaray, bu isimlerden Jozwiak için Poznan'a resmi teklifini iletti. Aslan, Jozwiak için 2 milyon Euro'luk teklifte bulundu.

 

LECH POZNAN İÇİN KABUL EDİLECEK MİKTAR DEĞİL

Ancak Lech Poznan'nın Jozwiak için istediği rakam 2 milyon Euro'dan daha yüksek ve bu yüzden Galatasaray'ın teklifi kabul edilmedi.

 

Yine aynı haberde Polonya ekibinin genç yıldız adayı için en az 3 milyon Euro bonservis bedeli istediği belirtildi.

Haberde, Jozwiak'ın geçtiğimiz ara transfer döneminde birkaç İngiliz kulübünün ve Amerika ekibi Chicago Fire'ın da gündemine geldiği vurgulandı.

 

Kamil Jozwiak Kimdir

22 Nisan 1998 tarihinde Polonya'da dünyaya gelen 1.76 boyundaki sol kanat oyuncusu sağ ayağını etkin bir şekilde kullanabiliyor.

Genellikle sol kanatta oynayan Jozwiak, terch edilmesi halinde sağ kanata da başarılı bir performans sergileyebiliyor.

Kariyerine ülkesinin takımı Falubaz Zielona Gora U19'da başlayan yıldız futbolcu daha sonra Lech Poznan'ın alt yaş kategorilerinde, oynadı. Bir dönem GKS Katowice'ye kiralanan yıldız kanat oyuncusu 2017'de yeniden takımına döndü.

Kamil Jozwiak, bu sezon toplamda 39 maça çıkarken 9 gol 7 asist üretti ve kanat performansıyle izleyenleri kendine hayran bıraktı.