Galatasaray Rizespor ilk 11'ler belli oldu

Galatasaray Rizespor ilk 11'ler  belli oldu
Galatasaray Rizespor maçıyla Süper Lig'e dönüyor. Galatasaray bu önemli maçta taraftarının desteğiyle 3 puan almak işitiyor. Peki, Galatasaray Rizespor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta? Maç ile ilgili detaylar haberimizde ...

Süper Lig’in 15. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’nda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 14 haftada sonucunda topladığı 24 puanla dördüncü sırada bulunuyor. Rizespor ise aldığı 10 puanla son basamakta yer alıyor.Bu maçta cezaları devam eden Serdar aziz Ndaiye ve Donk ile son maçta gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Fernando bu maçta oynayamayacak .

GALATASARAY RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN

Galatasaray Rizespor maçı 8 Aralık cumartesi günü oynanacak.

GALATASARAY RİZESPOR SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

Galatasaray Konyaspor maçı 19:00’da başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

GALATASARAY’DA EKSİKLER CAN SIKIYOR

Galatasaray’da Badou Ndiaye ve Ryan Donk kırmızı kart cezasından, Fernando da sarı kart cezasından dolayı yarınki maçta oynayamayacak. Sarı kırmızılılarda ayrıca Emre Akbaba, Younes Belhanda ve Sinan Gümüş’ün sakatlıkları devam ediyor. Teknik Direktör Fatih Terim ile Yardımcı Antrenör Hasan Şaş’ın da Fenerbahçe derbisinden aldığı cezalar sürüyor.

GALİBİYETLERDE GALATASARAY ÜSTÜN

Galatasaray’ Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nda oynadığı son maçında konuk olduğu Beşiktaş’a 1-0 yenilirken; Rizespor, evindeki maçta Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı.

Galatasaray, Çaykur Rizespor’a karşı Süper Lig’de oynadığı 34 maçın 23’ünü kazanırken, 6’sında berabere kalıp sadece 5’inde mağlup oldu.

GALATASARAY RİZESPOR MAÇININ HAKEMİ KİM

Galatasaray Çaykur Rizespor mücadelesini hakem Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Serkan Olguncan yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Abdülkadir Bitigen görev alacak.

İLK 11'LER 

Galatasaray: Muslera, Mariano, Ahmet, Ozan, Nagatomo, Selçuk, Feghouli, Rodrigues, Onyekuru, Muğdat, Eren Derdiyok

Rizespor: Gökhan, Orhan, Saadane, Brabec, Mehmet, Abdullah, Boldrin, Umar, Petrucci, Samudio, Vedat

İlgili Haberler