Galatasaray Salih Uçan'ı istiyor

Galatasaray Salih Uçan'ı istiyor
Kadroda yerli oyuncu kalitesini artırmak için çalışmalara başlayan Galatasaray, Empoli ile yollarını ayırdığını açıklayan eski Fenerbahçeli futbolcu Salih Uçan'ı renklerine bağlamak için harekete geçti. Salih Uçan, takımdan ayrılarak veda mesajı yayınladı

Önümüzdeki sezon da şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olmak için güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, Empoli ile yollarını ayıran Salih Uçan'ı transfer radarına aldı.

14 MAÇTA 1 GOL ATTI

Teknik direktör Fatih Terim'in transfer için onay verdiği ve önümüzdeki günlerde temasa geçileceği öğrenildi. 

Daha önce Fenerbahçe formasını da giyen 25 yaşındaki futbolcu bu sezon Empoli formasıyla Serie A'da 14 maçta 1 gol atıp 1 asist yaptı. 

Dün Empoli'ye veda eden Salih yayınlacağı mesajda, "Beni aileden biri olarak görüp destek oldunuz. Burada geçirdiğim bir yıl boyunca bana yardımcı olan yönetimimize, taraftarımıza, herkese teşekkürler" dedi.

FENERBAHÇE'YE VEDA MESAJI

Salih Uçan sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Fenerbahçe'den ayrıldığını duyurdu.

25 yaşındaki futbolcunun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Henüz 18 yaşında Fenerbahçe formasını giymenin gururunu yaşadım. Geldiğim ilk sezonda yaşadığım UEFA Avrupa Ligi finali, bir sezon sonra yaşadığımız lig şampiyonluğu ve kupa şampiyonluğu benim için harika deneyimlerdi. Burada yaşadığım güzel günler, başarılar, biriktirdiğim iyi anılar, arkadaşlıklar hafızamdan asla silinmeyecek.

Sevgili Fenerbahçe taraftarı, geldiğim ilk günden beri bana destek oldunuz, sizler için mücadele etme imkanı bulduğum her dakika benim için çok önemliydi.

Bugüne kadar bana yardımcı olan hocalarıma, başkanlarıma ve yöneticilerime çok teşekkür ediyorum.

Hakkınızı helal edin"