Galatasaray Schneiderlin için harekete geçti

Galatasaray Schneiderlin için harekete geçti
Seri transferi ile orta sahasını güçlendiren Galatasaray, bu mevkiye son dokunuşu yapmak için harekete geçti. Everton'un Fransız yıldızı Schneiderlin'i kadrosuna katmak isteyen sarı kırmızılılar İngilizlere satın alma opsiyonu ile kiralama teklifi sundu.

Ever Banega transferinde mutlu sona ulaşamayan Galatasaray, orta saha için rotasını yine İngiltere'ye çevirdi.Fernando'nun ayrılmasının ardından bu bölgeye bir isim daha kazandırmak isteyen Sarı-Kırmızılılar'ın yeni hedefi; Everton'un Fransız yıldızı Morgan Schneirderlin…

Fabian Delph'in transferi sonrasında iyice gözden düşen ve Merseyside ekibinde forma şansı azalan 29 yaşındaki oyuncu için harekete geçen Galatasaray yönetimi, Evertonlu yetkililerle masaya oturdu.

GALATASARAY'A SICAK BAKIYOR

Onyekuru transferinden dolayı arası iyi olan iki kulüp, Schndeiderlin konusunda pazarlıklara başladı. Galatasaray'ın oyuncu için Everton'a 1 milyon euro civarında bir kirama bedeli önerdiği ancak İngilizlerin bu fiyatı düşük bulduğu belirtildi. Bir dönem Fransa Milli Takımı'nda da forma giyen 29 yaşındaki orta sahanın Galatasaray'ın teklifine olumlu yanıt verdiği ve "Kulübümle anlaşın bende sorun olmaz" dediği de gelen bilgiler arasında…

SALI GÜNÜ NETLEŞECEK

Everton ile 2021'e kadar sözleşmesi bulunan Schneiderlin 2017'de 22 milyon 900 bin euro bedelle Manchester United'dan transfer edildi. Maviler'den yıllık 3 milyon euro kazanan oyuncu, geçen sezon Premier Lig'de 14 maça çıkarken sadece 1 asist yaptı ve gol atamadı. Kariyerinin en verimli çağında yeniden çıkışa geçmek isteyen Fransız yıldız, Galatasaray'ı bir avantaj olarak görüyor. Sarı-Kırmızılılar, Schneiderlin'in transferini Salı gününe kadar netleştirecek.