Galatasaray Tetteh'ten vazgeçmedi

Galatasaray Tetteh'ten vazgeçmedi
Devre arasında Galatasaray'ın gündemine gelen 21 yaşındaki Ganalı forvet Benjamin Tetteh için kulübü Sparta Prag ile görüşmeler sürüyor.

Galatasaray'da gündem yeniden genç forvet Benjamin Tetteh. Devre arasında transfer edilmek istenen genç yıldız için Sparta Prag ile yeniden masaya oturulacağı iddia edildi.

TRT Spor'un haberine göre, 21 yaşındaki Ganalı santrforun bonservisini devre arasında alamayan sarı-kırmızılılar, oyuncunun kulübü Sparta Prag’la temaslarını sürdürüyor.

Semih Kaya’nın hem satışı hem de tekrar kiralanması sırasında iyi ilişkiler kurduğu Çekya kulübüyle bir görüşme daha yapan Galatasaray yönetimi, beklemeye geçti.

Galatasaray'da oynamaya sıcak bakan Tetteh'in, kulübü üzerinde baskı kurarak, bonservis bedelinin düşmesi konusunda yardımcı olacağı düşünülüyor.

Fatih Terim, Tetteh’in transferini ne kadar çok istediğini kısa süre önce net bir şekilde dile getirmişti. Terim’in listesinde ilk sıralarda yer alan 1.93 boyundaki Tetteh, bu sezon Çekya Ligi’ndeki 28 maçta 11 gol attı.