Galatasaray Trabzonspor canlı maç anlatımı

Galatasaray Trabzonspor canlı maç anlatımı
Süper Lig 36. hafta karşılaşmasında Galatasaray ve Trabzonspor karşı karşıya geldi. Galatasaray, Beşiktaş'ın berabere kaldığı, Fenerbahçe'nin de bay olarak geçtiği haftada kendi sahasında karşılaştığı Trabzonspor'la 1-1 berabere kaldı.

Süper Lig''in 36. haftasında Galatasaray kendi sahasında Trabzonspor ile karşılaştı.

Trabzonspor 76. dakikada Edgar''ın golüyle 1-0 öne geçti.

Fırtına''ya 90+5''te Emre Akbaba ile yanıt veren Aslan, sahadan 1-1''lik eşitlikle ayrıldı.

MAÇ ÖZETİ

1'' Hakemin düdüğü ile maç başladı.

2'' Orta sahada aldığı top ile kaleye doğru ilerleyen Kerem Aktürkoğlu''nun şutunda top farklı şekilde kalenin üstünden auta çıkıyor.

4'' Anastasios Bakasetas''ın ceza sahası yakını sağ çarprazdan çektiği sert şutta, Muslera direk dibinde topu çelmeyi başarıyor.

10'' Lewis Baker''ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Galatasaray savunması topu tehlikeli bölgenin dışına uzaklaştırıyor.

13'' Sağ kanatta kazanılan köşe vuruşunda, Sofiane Feghouli pasını Emre''ye veriyor. Emre Kılınç''ın ortasında top Uğurcan''ın ellerinde kalıyor.

17'' Marlon''un orta sahada Taylan Antalyalı''ya yaptığı müdahale sonrasında Mete Kalkavan faul düdüğünü çalıyor.

23'' Marcelo Saracchi''nin sol kanattan yaptığı ortada top Serkan Asan''dan sekip kornere çıkıyor.

24'' Gedson Fernandes''in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda, ön direkte Sofiane Feghouli bir topuk vuruşu deniyor ama top kalenin yanından auta çıkıyor.

25'' Djaniny''nin kafa pası ile savunma arkasına koşu yapan Anastasios Bakasetas topla buluşuyor. Anastasios Bakasetas''ın ceza sahası içinden çektiği sert şutta Muslera mutlak bir gol şansına engel oluyor ve topu kornere çeliyor.

26'' Trabzonspor, Galatasaray kalesinde bir tehlike daha yaratıyor. Lewis Baker''ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda, Ekuban ön direkte topu arka tarafa çeviriyor ve o bölgede bulunan Anthony Nwakaeme''nin kafa vuruşunda top direkten dönüyor.

30'' Emre Kılınç''ın kullandığı köşe vuruşunda, topa yükselmek isteyen Ryan Babel kale sahası içinde Uğurcan''a faul yapıyor.

33'' Sol kanattan paslaşarak kullanılan köşe vuruşu sonrasında Gedson Fernandes ortasını yapıyor ama top auta çıkıyor.

38'' Organize gelişen Trabzonspor atağında Djaniny''nin pası ile sağ kanatta topla buluşan Berat Özdemir''in yerden gönderdiği top hiç bir arkadaşı ile buluşmuyor ve Muslera''nın kontrolünde auta çıkıyor.

44'' Ryan Babel''in ceza sahası dışı hafif sol çarprazdan çektiği şutta top kalenin yanından auta çıkıyor.

45'' Mete Kalkavan karşılaşmanın ilk yarısını bitiren düdüğü çalıyor ve takımlar soyunma odasına golsüz beraberlikle gidiyorlar.

İlk yarı sona erdi

İKİNCİ YARI BAŞLADI

46'' Mete Kalkavan''nın düdüğü ile karşılaşmanın ikinci yarısı başlıyor.

51'' Gedson Fernandes''in sakatlığı nedeni ile karşılaşma bu dakikalarda duraklıyor. Fernandes oyundan çıkarken, Emre Akbaba onun yerine oyuna dahil olan isim oluyor.

55'' Anthony Nwakaeme''nin ceza sahası dışı,kaleyi cepheden gören bir noktadan çektiği şutta top kaleci Muslera''nın üzerine gidiyor.

56'' Marcao''nun taç çizgisi yakınında Caleb Ekuban''a yaptığı faul sonrasında hakem Mete Kalkavan sarı kartını Marcao''ya gösteriyor.

60'' Gelişmekte olan Galatasaray kontra atağında, Anastasios Bakasetas''ın Emre Kılınç''a yaptığı faul sonrasında, Mete Kalkavan sarı kartını Bakasetas''a gösteriyor.

68'' Paslaşmalar sonrasında ceza sahası içi sağ çarparzında topla buluşan Şener Özbayraklı''nın şutunda, top savunmaya da çarparak kornere çıkıyor.

72'' Kerem Aktürkoğlu''nun pası ile topla buluşan Emre Akbaba, ceza sahası yayı civarından şutunu çekiyor ama top farklı şekilde auta çıkıyor.

76'' GOOOLL!! Trabzonspor, Edgar Ie''nin golü ile 1-0 öne geçiyor. Bakasetas''ın ortasında Christian Luyindama''nın uzaklaştırmak istediği top Edgar Ie''nin önünde kalıyor. Edgar Ie''nin ceza sahası yayı içinden çektiği sert şutta top Muslera''nın sağından ağlarla buluşuyor.

83'' Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında, ceza sahası içi sol çarprazdan Ömer Bayram şutunu çekiyor ama top savunmadan geri dönüyor.

83'' Galatasaray''da iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Ömer Bayram ve Arda Turan oyuna giren isimler olurken, Babel ve Emre Kılınç saha kenarına gelen oyuncular oluyor. Trabzonspor''da oyuncu değişikliği, Flavio oyuna giren isim olurken; Ekuban saha kenarına gelen oyuncu oluyor.

89'' Trabzonspor''da oyuncu değişiklikleri gerçekleşiyor. Kamil Ahmet Çörekçi ve Benik Afobe oyuna girerlerken; Djaniny ve Anastasios Bakasetas saha kenarına gelen isimler oluyor.

Karşılaşmanın sonuna oynanmamış süre olarak en az 5 dakika ilave ediliyor.

90'' Maçın son dakikalarında Fatih Terim itirazlarından dolayı sarı kart görüyor.

90'' GOOOLL!! Galatasaray, Emre Akbaba''nın golüyle skoru 1-1''e getiriyor. Paslaşarak kullanılan serbest vuruş sonrasında, Taylan Antalyalı ceza sahası dışı sol çarprazdan şutunu çekiyor. Bu şut sonrasında kaleci Uğurcan''dan dönen top altı pas içinde Emre Akbaba''nın önüne düşüyor ve Emre Akbaba müsait pozisyonda topu boş kaleye göndererek skoru dengeye getiriyor.

 

 

MAÇTAN NOTLAR

Galatasaray ile Trabzonspor, bu akşam ligde 96 kez karşı karşıya geliyor. Daha önce oynanan 95 maçta Galatasaray 42, Trabzonspor 31 kez kazanırken, 22 müsabaka ise berabere sonuçlandı. Bu maçlarda Galatasaray 123, Trabzonspor 109 gol attı.

Trabzonspor''da ise sarı kart cezalısı Yusuf Sarı ile sakatlıkları bulunan Yunus Mallı ve Anders Trondsen kadroda yer almıyorlar.

Galatasaray''da kırmızı kart cezalısı Ryan Donk, sakatlıkları bulunan Radamel Falcao, Henry Onyekuru, Martin Linnes, DeAndre Yedlin''in yanı sıra hasta olan Mostafa Mohammed kadroda yer almıyorlar.

İlgili Haberler