Galatasaray transfer bombasını patlattı!

Galatasaray transfer bombasını patlattı!
Adı son günlerde sık sık Galatasaray ile anılan Milan’ın Brezilyalı golcüsü Luiz Adriano hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

A Spor’un haberine göre; Luiz Adriano’nun menajeri, sarı-kırmızılı ekiple görüşmek için gece geç saatlerde İstanbul’a geldi.

Geçtiğimiz sezon başında Shakhtar Donetsk’ten İtalyan devi Milan’a 8 milyon euroya transfer olan Luiz Adriano, tüm kulvarlarda çıktığı 29 maçta 6 gol, 3 asistlik performans sergilemişti. 

Yıllık 3 milyon euro alıyor

Milan'ın dünyaca ünlü golcüsü Luiz Adriano, son dakikada bir pürüz çıkmazsa önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecek. Sarı-kırmızılılar, çok gizli yürütülen bir operasyonla 29 yaşındaki golcüyü ve kulübü Milan'ı 1 yıllık kiralık sözleşmeye ikna etti. Adriano'nun, İsviçre kampının son günlerinde takıma katılmasının beklendiği öğrenildi. Milan'ın Adriano ile yıllık 3 milyon euro üzerinden 2020'ye kadar kontratı var. Anlaşmanın mali şartları konusunda kesin bir bilgi sızmasa da, Galatasaray'ın sambacıya bu parayı ödemeyi taahhüt ettiği, Milan'a da makul bir kiralama bedeli ödeyeceği belirlendi..