Galatasaray ve Fenerbahçe'nin trasfer savaşı

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin trasfer savaşı
Wesley Sneijder’le yolların ayrılması ihtimali üzerine B planı oluşturan Cimbom, sürpriz şekilde Faslı yıldız için devreye girip, Fenerbahçe’ye rakip oldu.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında, Twente'nin 23 yaşındaki yıldızı Hakim Ziyech yüzünden savaş başladı! Faslı on numaraya en yakın takımın Fenerbahçe olduğu söyleniyordu ancak Cimbom ani bir manevrayla devreye girince iş kızıştı! Wesley Sneijder'in takımdan ayrılma ihtimali üzerine Ziyech'i yakın markaja aldığı vurgulanan sarı-kırmızılıların, oyuncunun menajeri ve Twente kulübü ile bağlantıya geçtiği belirlendi.

Hollanda'dan Voetbal İnternational'in haberine göre, Twente ile 2018'e kadar sözleşmesi olan Hakim Ziyech'in peşinde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın dışında Middlesbrough, Hertha Berlin ve Borussia Dortmund da var. Haberde, Ziyech için en şanslı kulübün F.Bahçe olduğu belirtilirken, mali çıkmazda olan Twente'nin evvelki sezon 3.5 milyon euro'ya aldığı solak yıldızı 10 milyon euro'dan aşağı bir rakama satmaya yanaşmayacağı ifade edildi.