Galatasaray, Welbeck’i bedelsiz transfer edebilir

Galatasaray, Welbeck’i bedelsiz transfer edebilir
Kadrosuna mutlaka bir golcü katmak isteyen Galatasaray’ın gündeminde Danny Welbeck'i aldı. Sarı kırmızılılar, Arsenal’in gözden çıkardığı golcüyü bonservis bedeli ödemeden transfer edebilir.

Galatasaray, Arsenal forması giyen Danny Welbeck'i bedelsiz bir şekilde kadrosuna katabilir. İngiliz basınında çıkan iddialara göre, İngiliz ekibinin gözden çıkardığı golcü oyuncu için sarı kırmızılılar devreye giriyor.

Bu sezon sadece 8 maçta şans bulan ve bu maçların yalnızca birinde ilk 11'de forma giyebilen Welbeck'in sözleşmesi sona eriyor. Arsenal, 28 yaşındaki futbolcuyla yeni bir sözleşme yapma niyetinde değil.

Mirror'ın haberine göre, Kuzey Londra ekibinden ayrılmak için gün sayan Welbeck için Süper Lig devi Galatasaray devrede. FFP kısıtlamalarından muzdarip olan Cimbom, İngiliz forvet oyuncusunu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katma fikrine sıcak bakıyor.

Bosman kurallarına göre, futbolcular sözleşmelerinin bitimine 6 ay kala başka kulüplerle görüşebiliyorlar.

Welbeck transferindeki en büyük soru işareti ise sıklıkla yaşadığı sakatlıklar. Şu sıralar bileğindeki sakatlık nedeniyle takımından uzak kalan yıldız futbolcu, daha önce yaşadığı çeşitli sakatlıklar nedeniyle 2015 FA Kupası finalini ve Euro 2016'yı kaçırmak zorunda kalmıştı.

İlgili Haberler