Galatasaray'a 3 isimden müjdeli haber

Galatasaray'a 3 isimden müjdeli haber
Süper Lig'in 14. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'a üç oyuncudan müjdeli haber geldi. Sarı-Kırmızılıların bugün gerçekleştirdiği antrenmana Lemina, Şener Özbayraklı ve sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Emre Akbaba takımla birlikte çalışmalara başladı.

Tuzlaspor mağlubiyetinin ardından Galatasaray'da tüm gözler Süper Lig'e çevirildi. Süper Lig'in 14. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılacak olan Galatasaray'a Lemina, Şener Özbayraklı ve uzun süredir sahalardan uzak kalan Emre Akbaba'dan müjdeli haber geldi. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'in 32. haftasında Sarı-Kırmızılıların Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta ayağına gelen darbe sonrası ayağı üç kerden kırılan Emre Akbaba, uzun bir süre sonra yeşil sahalara dönmeye hazırlanıyor.

27 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz günlerde de kişisel sosyal medya hesabından "Çok şükür" paylaşımında bulunmuştu.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmanda dün akşam oynanan Tuzlaspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında tam süre alan futbolcular yenilenme çalışması gerçekleştirdi. Diğer futbolcular ise salonda core ve stabilizasyon hareketleriyle antrenmana başladı. Daha sonra sahada beşe iki dar alan pas oyunu oynandı. Antrenmanın devam eden bölümünde dar alanda pasa yönelik çalışma yapılırken ana bölümünde çift kale oyun yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.

Galatasaray, Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşam saat 17.30’da yapacağı antrenmanla tamamlayarak mücadele öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girecek.