Galatasaray'a büyük ikramiye! Dolar milyarderi o yıldızı istiyor! 

Galatasaray'a büyük ikramiye! Dolar milyarderi o yıldızı istiyor! 
Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, bonservis geliri elde edemediği  için eli kolu bağlı durumda. Marcao'nun satışı planlanan Aslan'da, hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı. Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli'yi Lüksemburglu dolar milyarderi Gerard Lopez radarına aldı. Anlaşma sağlanırsa Feghouli Boavista forması giyecek.

Fotomaç'ın haberine göre, yalnızca 1.43 milyon euro'luk transfer limiti olması nedeniyle orta saha transferinde sıkıntılar çeken Galatasaray'a transfer piyangosu vurdu. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'in de sahibi olan Lüksemburglu dolar milyarderi Gerard Lopez, son olarak satın aldığı Portekiz Ligi takımı Boavista'ya yatırımlarına devam ederken, flaş bir iddia ortaya atıldı.

Transfer bütçesini artırarak gözünü yıldız futbolculara diken Boavista, bu kez Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli'yi hedefine aldı. A Bola'nın haberine göre; Real Madrid ve Manchester City'nin eski Javi Garcia ile Boca Juniors'tan Seba Perez'i kadrosuna katarak güçlendiren Portekiz ekibi, sıraya Feghouli'yi aldı.

Gelecek sezon Portekiz Ligi'nde zirveye oynamayı planlayan Boavista'nın 30 yaşındaki yıldız futbolcu için önümüzdeki günlerde girişimlerde bulunacağı ifade ediliyor.

MAAŞINDA İNDİRİM YAPTI AMA...

Pandemi sonrası bütçede kısıtlamaya giden Galatasaray'da maaş indirimi uygulanan isimlerden birisi de Sofiane Feghouli olmuştu. 3.8 milyon euro kazanan Cezayirli yıldız 600 bin euro'luk indirimi kabul etse de en çok kazanan isimler arasında yer almaya devam ediyor.

TERİM KALMASINI İSTİYOR

Teknik direktör Fatih Terim ise takımda en önemli kozlarından biri olarak gördüğü Sofiane Feghouli'nin kalmasını istiyor.

40 GOLE DİREKT KATKI

Galatasaray'ın 2017 yazında West Ham United'dan kadrosuna kattığı Sofiane Feghouli, çıktığı 83 maçta 21 gol 19 asistlik bir performansla 40 gole direkt katkıda bulundu. 

111-023.jpg