Galatasaray'a sürpriz golcü! Benjamin Tetteh!

Galatasaray'a sürpriz golcü! Benjamin Tetteh!
Transferde hareketli günler yaşayan Galatasaray'da gözler Sparta Prag'da forma giyen 21 yaşındaki Benjamin Tetteh'e çevrildi.

Transferde hareketli günler yaşayan ve stopere Marcao'yu alan Galatasaray'da gözler santrfor transferine döndü. Bu bölge için Çin'den Alan Carvalho ile anlaşma sağlayan sarı-kırmızılıların gündemine genç bir isim geldi. Galatasaray'ın Sparta Prag'da forma giyen 21 yaşındaki Benjamin Tetteh ile ilgilendiği öne sürüldü.

Son olarak Chaves'ten Marcao ve Emre Taşdemir'i kadrosuna katan Galatasaray'da gözler artık santrfor transferine döndü. Fatih Terim'in yönetimden bir pivot santrfor isteği olduğu öğrenilirken Alan ile anlaşma sağlayan sarı-kırmızılıların gündemine Sparta Prag'tan Benjamin Tetteh geldi.

TRT Spor'un haberine göre Galatasaray, 21 yaşındaki 1,93'lük forvetle ilgileniyor! Bu sezon 19 maçta forma giyen ve 9 gol atan Ganalı santrforun Sparta Prag'la olan sözleşmesi 2022 yılında bitiyor.

BENJAMIN TETTEH KİMDİR?

Doğum tarihi: 10 Temmuz 1997 
Uyruğu: Gana
Doğduğu il: Accra
Yaşı: 21
Boyu: 1,93
Mevki: Santrfor
Ayak: Çift
Güncel kulüp: Sparta Prag
Sözleşme bitiş tarihi: 30 Haziran 2022
Milli takım: Gana U20: 9 maç 2 gol | Gana U17: 9 maç 5 gol
Güncel piyasa değeri: 2 milyon Euro
Bu sezonki istatistikleri: 22 maç 9 gol 2 asist

Galatasaray daha önce Hoffenheim'dan Adam Szalai için harekete geçmişti. Almanya basınından Bild, bu transferin 3 milyon Euro civarında bir bonservis bedeliyle bitebileceğini haberleştirmişti.