Galatasaray’da Babel şoku: Forvet oyuncusu kalmadı!

Galatasaray’da Babel şoku: Forvet oyuncusu kalmadı!
Galatasaray’da bir forvet oyuncusu daha sakatlandı. Sarı kırmızılıların Hollandalı oyuncusu Babel, sakatlığı sebebiyle milli takım kadrosundan çıkarıldı. Böylece Galatasaray’ın elinde oynatacak sağlıklı forvet oyuncusu kalmadı.

Galatasaray’da sakatlık şoku yaşanıyor. Hollanda Milli Takı Kampı’nda bulunan Ryan Babel’in sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkarıldığı açıklanırken, tecrübeli oyuncunun yokluğuyla birlikte Galatasaray forvetsiz kaldı.

Galatasaray'a tatsız bir son dakika haberi.. Ryan Babel, sakatlığı nedeniyle Hollanda Milli Takımı'nın kadrosundan çıkarıldı. Falcao ve Andone'nin yokluğunda forvette görev alması beklenen yıldız oyuncudan gelen haber Florya'yı resmen yıktı!

Ryan Babel'in, Estonya ile oynanacak EURO2020 grup eleme maçı öncesi, milli takım antrenmanında sakatlandığı duyuruldu.

Sarı kırmızılıların yıldız oyuncusu geçtiğimiz cumartesi günü Kuzey İrlanda ile oynanan grup eleme maçında sahaya 11'de çıkmış ve 90. dakikada kenara alınmıştı. Mücadele 0-0'lık skorla sona ermişti.

Babel bu sezon Galatasaray formasıyla Süper Lig'de 4 gol atmayı başardı. Hollandalı bu istatistiğiyle sarı kırmızılıların bu sezonki en skorer oyuncusu konumunda. Babel’in sakatlığı ile birlikte Galatasaray’ın elinde sağlıklı forvet oyuncusu kalmadı. Sarı kırmızılılarda Andone ve Falcao’nun sakatlığı sürüyor.

MUSLERA DA SAKATLANDI

Öte yandan Galayasasaray'ın Uruguaylı kalecisi Muslera yaşadığı sakatlık nedeniyle ülkesinin milli takım kadrosundan çıkarıldı. Muslera'nın şiddetli bel ağrıları sonrası Arjantin ile oynanacak maç öncesi kadrodan çıkarıldığı ifade edildi.

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden de Muslera'nın durumu ile ilgili kısa bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Muslera'nın Uruguay'ın Macaristan ile oynadığı milli maç sonrası belinde ağrılar hissettiği, detaylı tetkiklerinin deneyimli kalecinin İstanbul'a dönüşü sonrası yapılacağı ifade edildi.

Muslera'nın, Uruguay-Arjantin arasında oynanacak hazırlık maçında oynamasının mümkün olmadığı, bu nedenle kadrodan çıkarıldığı ifade edildi. Asan'ın 1 numarasının cuma günü Başakşehir ile oynanacak lig maçında forma giyip giyemeyeceği önümüzdeki günlerde netleşecek.