Galatasaray'da büyük değişim

Galatasaray'da büyük değişim
Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray’da operasyon artık kapıda.

Bu tabloda düşük performansı ve bekledikleri mücadeleyi gösteremeyen futbolcularla yollarını ayırmak isteyen yönetimin güvendiği nokta ise Florya’ya geri dönecek olan toplam 15 kiralık futbolcusu. Galatasaray yönetimi, başarısız olan oyuncularının yerine, kiradan dönecek olan yıldızlarını monte edecek.

GALATASARAY'A GERİ DÖNECEKLER

Bruma ve Blerim Dzemaili, kesin olarak önümüzdeki yıl Galatasaray kadrosunda olacak. Alex Telles’in de önümüzdeki yıl kadroda olması planlanıyor. Kiralık olarak forma giydikleri kulüplerden geri dönecek olan genç futbolculara da kampta şans verilecek. Beğenilenler kadroda yer alacak.

KAMPA ÇAĞRILACAK DİĞER KİRALIKLAR

Sercan Yıldırım, Oğuzhan Kayar, Salih Dursun, Alperen Uysal, Emre Can Coşkun, Berk İsmail Ünsal, Furkan Özçal, Birhan Vatansever, Yavuzhan Keleşoğlu, Endoğan Adili.

TAKIMDAN GÖNDERİLECEKLER

Galatasaray’dan gönderilecek olan oyunculara gelirsek... Kredisini yitiren futbolcular; Tarık Çamdal, Jose Rodriguez, Hamit Altıntop ve Ryan Donk.

DURUMU BELİRSİZ OLANLAR

Geleceği belirsiz isimler de şekillenmeye başladı. Denayer, Bilal Kısa, Umut Bulut ve Emre Çolakbaşta olmak üzere, sarı kırmızılı takımda futbolcuların kalan 3 maçta göstereceği performans operasyonun son şeklini almasını sağlayacak.