Galatasaray'da Diagne krizi büyüyor

Galatasaray'da Diagne krizi büyüyor
Galatasaray'ın elden çıkartmak istediği Diagne'nin, anlaşma sağlanan kulüplere gösterdiği tutum nedeniyle satılamadığı ve oyuncu ile yaşanan krizin giderek büyüdüğü iddia edildi.

Kolombiyalı golcü Radamel Falcao’yu kadrosuna katmak için mali kaynak yaratmak isteyen Galatasaray, Diagne’yi bonservisi ile gönderip buradan gelecek parayı Falcao transferine kullanmak istiyor.

Diagne’ye menajerler aracılığıyla kulübün istediği bonservis bedelini ödeyecek takımlar bulunsa da Diagne bu takımlarla anlaşmaya yanaşmıyor.

DİNAMO MOSKOVA’DAN 13 MİLYON EURO

Aston Villa kulübüyle uzun süre adı anılan futbolcunun İngiltere’de transfer döneminin kapanmasıyla bu kulübe gitme şansı kalmadı. Suudi Arabistan’dan gelen tekliflere sıcak bakmayan oyuncuya son olarak Dinamıo Moskova talip oldu.

Galatasaray’a Diagne için 13 milyon euro ödemeye hazır olan kulüp, futbolcuya da şu anki maaşından daha fazlasını teklif etti Ancak. Diagne, Rus kulübüne gitmeye “Rusya’da siyahi oyunculara karşı ırkçı tutum sergilendiği” iddiasıyla sıcak bakmıyor. Galatasaray yönetiminin ise oyuncuyu ikna çabaları sürüyor.

DİAGNE: "KRAL BENİM"

Yabancı oyuncu transferi yapabilmek için oyuncu satması gereken sarı kırmızılılarda belirsizlik sürerken, Diagne ise sosyal medya hesabından kulübe mesaj gönderen paylaşımlarına devam ediyor.

Radamel Falcao ile Abdürrahim Albayrak’ın birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaşmasının ardından Diagne de geçen sezon rekor kırarak gol kralı olduğunu hatırlattı ve “Kral benim” dedi.