Okan Buruk, sözleşmeyi imzaladı, bombayı patlattı: Fatih Terim beni aradı!

Okan Buruk, sözleşmeyi imzaladı, bombayı patlattı: Fatih Terim beni aradı!
Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Okan Buruk, 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Ardından Dursun Özbek ve Okan Buruk açıklamalarda bulundu

Galatasaray’da teknik direktörlük görevine getirilen Okan Buruk, başkan Dursun Özbek''in de katıldığı törende  1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

İmzaların atılmasından sonra ilk sözü Özbek aldı ve şu ifadeleri kullandı:

"Okan Buruk’un burada olmasının sebebi sadece Galatasaraylı olması değil. Yaşadığı başarılarla burada olmayı hak ediyor. Galatasaraylı kimliğini her seferinde açıklayan Okan Buruk ile imza atıyoruz. Galatasaray değerleri açısından çok önemli. 17 Mayıs 1992’de Galatasaray formasını Bakırköyspor maçında giydi. 17 Mayıs 2000’de kupayı gözyaşlarıyla kaldırdı. Okan Buruk’un kulübeden çıkışı, koşarak sahaya girişi gözlerimizin önünden gitmiyor. Ayakkabılarının arkasına basmış koşuyordu. Gerçek bir Galatasaraylı."

Daha sonra Okan Buruk konuştu ve flaş açıklamalarda bulundu. Buruk, şunları söyledi:

“Geçen sezonki mutsuzluğu ortadan kaldıracağız. İşe başlayacağız, işi doğru yapacağız ve taraftarları heyecanlandıracağız. Taraftarlarımız transfer bekliyor. Ben de transfere yoğunlaştım. Yönetim de öyle. İyi bir kadro için yönetim elinden geleni yapıyor. Biz de en iyisini yapacağız. Taraftarımızın hak ettiği mutluluğu, güzel günleri getireceğiz. Dominant, rakiplerine üstünlük kuran bir takım oluşturacağız. Mevcut oyuncularımıza güveniyoruz. Geçen sezonu kapattık ama bütün oyuncularımızı ayağa kaldıracağız. Tek hedefimiz şampiyonluk. Sinerji oluşturacağız. Şampiyonluk ve Avrupa’da olan bir Galatasaray istiyoruz.

Fatih Terim benim için çok değerli, uzun yıllar beraber çalıştığımız, şampiyonluk yaşadığımız, çok büyük bir isim. Fatih Terim dün beni aradı. Hayırlı olsun dedi. Sorabileceğin her şeyi sorabilirsin dedi. Türk teknik direktörler için bir yol açtı. Biz de o yoldan ilerlediğimizi, elimizden gelenin en fazlasını yapacağımızı söyledim. Hoca yanımızda oldu. Değerli ve önemli. Bu tür bir konuşma geçti aramızda.

Bazı oyuncular bizimle olacak, bazı oyuncular özellikle gençler belki kiralanacak. Bunu Yunus’ta yaşadık. Az süre buluyordu, gitti ve geldi. Güçlü şekilde geldi. Şu anda ilk planda oyuncularımı görmek ve tanımak istiyorum. İlk hedef oyuncularımızın hepsiyle vakit geçirmek. Sonra karar vereceğiz.”

İlgili Haberler