Galatasaray’da hedef Diagne

Galatasaray’da hedef Diagne
Ara transfer dönemine kadrosuna bir golcü katmak isteyen Galatasaray, rotasını Türkiye’ye çevirdi. Sarı kırmızılılar, Kasımpaşa forması giyen Diagne ile ilgileniyor.

Sezon başında Bafetimbi Gomis'le yollarını ayırdıktan sonra kadrosuna golcü takviyesi yapamayan ve ara transfer döneminde ilk iş olarak santrfor almayı planlayan Galatasaray'la ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre, daha önce Oumar Niasse ve Divock Origi gibi isimleri gündemine alan Galatasaray, rotayı Süper Lig'e kırdı.

Fatih Terim'in, Kasımpaşa formasıyla ligin altını üstüne getiren 28 yaşındaki Senegalli golcü Mbaye Diagne'yi istediği öne sürüldü.

Mbaye Diagne için Kasımpaşa'yla masaya oturan Galatasaray'ın, deneyimli golcü için Kasımpaşa'ya en fazla 5 milyon euro önereceği iddia edildi.

Bu sezon ligde forma giydiği 9 maçta 10 gol atıp 2 asist yapan ve gol krallığında zirvede yer alan Diagne, geçen sezon ara transfer döneminde Kasımpaşa'ya katılmış ve forma giydiği 17 maçta 12 gol atıp 2 asist yapmıştı.

İlgili Haberler