Galatasaray’da hedef Okazaki

Galatasaray’da hedef Okazaki
Galatasaray, Leicester City forması giyen Okazaki için harekete geçiyor. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Japon oyuncunun da sarı kırmızılı formayı giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

Galatasaray, Nagatomo’dan sonra bir Japon oyuncuyu daha kadrosuna katmaya çalışıyor. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Leicester City'de düzenli olarak forma şansı bulamayan 32 yaşındaki golcü Shinji Okazaki'nin Galatasaray'a gitmeye sıcak baktığı belirtildi. Leicester'ın da ciddi bir teklif karşısında satışa onay vereceği iddia edildi.

32 yaşındaki Japon futbolcu Shimizu, Stuttgart, Mainz ve Leicester City formaları giydi. Bu sezon Premier Lig'de 4 maça çıkan futbolcu bu sezon gol atamadı. Japon futbolcunun Leicester ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Japon Milli Takımı'nda da forma giyen 32 yaşındaki oyuncu, Leicester City ile 118 maça çıkarken 19 gol ve 7 asistlik performans ortaya koydu.

FATİH TERİM DE HAYRAN KALDI

Teknik direktör Fatih Terim'in de yeteneklerine hayran olduğu belirtilen Okazaki'nin ocak ayında Sarı Kırmızılılar'a imza atma ihtimali yüksek olarak görülüyor. Cim Bom'un söz konusu transfer için yapmayı düşündüğü teklifinse tam 5 milyon euro olduğu konuşuluyor.