Galatasaray'da Marcao ve Kerem barıştırıldı

Galatasaray'da Marcao ve Kerem barıştırıldı
Galatasaray'da takım arkadaşına saldıran Marcao ile Kerem Aktürkoğlu barıştırıldı.

Giresunspor ile karşılaştıkları maçta takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu''na saldıran Marcao''ya kulüp tarafından para cezası verilmişti. Günlerce konuşulan olayın kahramanları Marcao ve Kerem Aktürkoğlu, antremanda barıştırıldı.

Türkiye''nin günlerce konuştuğu çirkin olayın başrolü Marcao, "Hepinizden özür diliyorum, özellikle de Kerem kardeşimden. Yapmamam gereken bir davranıştı. Hiç istemediğim bir davranıştı. Kerem kardeşimden, arkadaşlarımdan, hocamdan ve staff''tan özür diliyorum. Konuşulacak fazla bir şey yok, %100 ben suçluyum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise şöyle konuştu:

"25-30 tane adam ve bunların hepsi ayrı huyda, ayrı lisanda. Bu kadar yabancı insanın birlikte olması kolay bir hadise değil. Bu kadar genç bir grubun, istemediği bazı yükselişler ve sinirsel hareketler, hatta bazen kavgaya varan hadiseler olabilir. Ama bir dozu olmalıdır. Marcao ve Kerem arasında olan olay, sahada cerayan etmiştir. Dolayısıyla Marcao''nun özrünü sahada dilemesini istedim. O da üzüntü duyduğunu defalarca kez dile getirdi."

İlgili Haberler