Galatasaray'da Markeviç tamam

Galatasaray'da Markeviç tamam
Sportif A.Ş.’de göreve başlayan Alp Yalman, ilk iş olarak başarılı çalıştırıcıyla masaya oturdu Markeviç, Dinopro’yla sözleşmesini feshedip Sarı-kırmızılı takıma gelebileceğini ifade etti.

Galatasaray'da Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu'na giren ve futbolla ilgili konularda sorumluluğu üzerine alan Alp Yalman teknik direktör için kolları sıvadı. Lucescu'nun Zenit'in yolunu tutmasının ardından gözler diğer adaylara çevrilirken, Yalman'ın Miron Markeviç ile temas kurduğu bildirildi. Eski başkanlardan Yalman, Markeviç ve temsilcileriyle bir araya gelirken Ukraynalı teknik adamın, Dnipro'da 1 yılı daha bulunan sözleşmesini feshedip Galatasaray'a gelebileceğini söylediği ifade edildi. Deneyimli çalıştırıcı, sarı-kırmızılılardan 2+1 yıllık sözleşme ve yıllık ücret 2.5 milyon euro talep etti. Markevic'in durumu en geç 10 gün içerisinde netleşecek. Shakhtar Donetsk de Lucescu'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Markevic'i oturtmak istiyor. Daha önce Trabzon'un da gündemine gelen 65 yaşındaki hoca, Dnipro'nun başında başarılı bir dönem geçirdi.

EKİBİYLE GELİYOR

Markeviç'in en önemli şartı ekibiyle Galatasaray'a gelmek. Altyapıdaki başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Saffet Akyüz'ün de ekibe dahil olması planlanıyor.

TAM CİMBOM'A GÖRE

Genç ve maliyeti düşük oyuncularla başarıya gitmeyi tercih etmesi Galatasaray'da Markeviç'i ön plana çıkartıyor

G.SARAY VE BEŞİKTAŞ'I ELEDİ 

Metalist Karkiv'i çalıştırdığı dönemde, Avrupa Ligi'nde hem Beşiktaş'a hem de Galatasaray'a karşı turu geçen taraf olmuştu..