Galatasaray’da Moise Kean harekatı

Galatasaray’da Moise Kean harekatı
Ara transferde kadrosuna forvet katmak isteyen Galatasaray, rotasını İtalya’ya çevirdi. Sarı kırmızılılar, Juventus’un 18 yaşındaki golcüsü Moise Kean’i gözüne kestirdi.

Devre arasında kadrosuna forvet takviyesi yapacak olan Galatasaray, Juventus’un 18 yaşındaki yeteneği Moise Kean’i gözüne kestirdi.

Bafetimbi Gomis'i sezon başında elden çıkaran, yerine birini transfer edemeyen, Eren Derdiyok'un sık sık yaşadığı sakatlıklar nedeniyle de santrfor pozisyonunda sıkıntı yaşayan Galatasaray, devre arasında takviye etmeyi düşündüğü bu pozisyon için aradığı ismi İtalya'da buldu.

Fanatik' te yer alan habere göre Galatasaray, Juventus’un altyapıdan yetiştirdiği 18 yaşındaki forveti Moise Kean’i kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Genç yetenek bu sezon Juventus’ta çok süre bulamadı. Yalnızca Şampiyonlar Ligi’ndeki Young Boys maçının son 12 dakikasında oynayabilen Kean, süre bulabileceği bir takıma gidebilir.

Haberde öne sürülen iddiaya göre de Juventus, 18 yaşındaki futbolcunun üst düzey bir takımda tecrübe kazanması fikrine sıcak bakıyor. Galatasaray ise Kean’i herhangi bir bedel ödemeden kiralamak istiyor. Sözleşmeye satın alma opsiyonunun eklenmesi ise zor görünüyor.