Galatasaray'da Mustafa Denizli depremi!

Galatasaray'da Mustafa Denizli depremi!
Galatasaray'da son dönemde yaşananlar teknik direktör Mustafa Denizli'yi isyan noktasına getirdi. İstediği oyuncular alınamadığı için planları altüst olan deneyimli hocanın, Kastamonuspor karşılaşması sonrasındaki sözleri kafaları karıştırdı.

Florya'da 23 yıl sonra yeniden göreve başlayan teknik direktör Mustafa Denizli’nin tüm planları altüst oldu. Takımın şampiyonluk yarışına havlu atmasının ardından Finansal Fair Play kriterleri nedeniyle istediği transferlerin yapılamaması, tecrübeli hocanın sıkıntısını ikiye katladı. Denizli’nin, "Bu şartlar bizi Haziran'a kadar nasıl devam ettirir, hangi konumda bırakır bilemiyorum, göreceğiz" sözleri, “İstifa mı edecek?" sorusunu akıllara getirdi.

AMK Spor'un haberine göre; takımın gençleştirilmesini isteyen Denizli’ye, yönetim olumlu yanıt veremedi. Bu nedenle tecrübeli hoca, kadroda ne 'budama' yapabildi ne de istediği şablonu oturtabildi. Forvet takviyesi yapılamadığı için Burak Yılmaz’ın gidişine onay vermemesine rağmen yönetimin yıldız forveti satmak istemesi de tecrübeli teknik adamı zor durumda bıraktı.
Denizli, sarı-kırmızılı takımın performansından da memnun değil. Futbolcuların mücadele anlamında vasatı aşamaması, hocayı isyan noktasına getirdi. Yaptığı uyarılara rağmen beklediği futbolu sahada görememesinin hayâl kırıklığını yaşayan Denizli’nin, kötü gidişin sürmesi halinde sezon sonunu beklemeden ayrılabileceği konuşuluyor.