Galatasaray’da Sneijder korkusu

Galatasaray’da Sneijder korkusu
Galatasaray'a gelmeden önce ve sözleşme uzattığı dönemlerde başarı ve büyüme şartı koyan Sneijder'in sezon sonunda gideceği haberleri taraftarı endişelendiriyor.

Galatasaray’da tüm dengeler gelen cezayla birlikte bozulmuş durumda. Avrupa’nın gediklisi olan sarı-kırmızılılar artık bir yıl süreyle yurtdışında boy gösteremeyecek. Bu da özellikle yabancı futbolcular da moral bozukluğuna sebep olmuş durumda… Galatasaray’ın ve Hollanda Milli Takımı’nın 10 numarası Wesley Sneijder de bu isimlerin başında geliyor. Çünkü takımın süper yıldızı her zaman başarıyı ön planda tutuyor.

SÖZ VERİLMİŞTİ

Ünal Aysal döneminde imza atmadan önce projeleri dinleyen Hollandalı futbolcu maddi imkânlar kadar başarı ve büyüme sözü sonrasında imza atmıştı. Özbek yönetimiyle de sözleşme uzatmadan önce rekabetçi bir takım olma sözü alan Sneijder’in bu şartlarda takımda kalması zor gözüküyor. Sezon sonunda serbest kalma maddesi 7.5 milyon Euro’ya düşecek olan yıldız oyuncu, Avrupa kupalarında mücadele eden bir takıma gitmek isteyebilir.