Galatasaray’da taşlar yerinden oynayacak

Galatasaray’da taşlar yerinden oynayacak
Galatasaray’da 2-2 biten Çaykur Rizespor maçında locada olan Fatih Terim, takımın kötü performansı nedeni ile adeta çıldırdı. Tecrübeli teknik adam, Porto maçı sonrası yönetim ile görüşecek. Sarı kırmızılılarda bazı isimlerin formayı kaybetmesi bekleniyor

Beşiktaş yenilgisinin ardından zirve yarışından kopmamak adına Rize galibiyeti çok önemliydi. Galatasaray, taraftarı önünde 2-0’lık skor üstünlüğünü de yakaladı. Ancak 60. dakikadan sonra bir anda oyunun hakimiyeti el değiştirdi. 67’de Aminu farkı bire indirdi, 80’de Samudio durumu eşitledi. Art arda yenilen iki gol, tüm Galatasaraylılar gibi maçı locada izleyen teknik direktör Fatih Terim’i de çıldırttı. Cezası nedeniyle kulübede olmayan Terim, skor 2-2’ye geldikten sonra maçın bitmesini beklemedi ve sinirli bir şekilde Türk Telekom Stadı’nı terk ettiği öğrenildi.

SORUN RUHSUZ FUTBOL

Fanatik gazetesinin haberine göre, ligdeki son 7 maçında sadece 1 galibiyet alabilen Galatasaray, skorlardan ziyade oynadığı ruhsuz futbol ile taraftarını kahrediyor. Sahadaki mücadeleden ve isteksizlikten çok rahatsız olan Fatih Terim de radikal kararlar almaya hazırlanıyor. Bunun için salı günkü Porto karşılaşmasını bekleyen tecrübeli teknik adam, sonrasında Başkan Mustafa Cengiz ve kurmaylarıyla bir araya gelecek.

PARA CEZASI GELEBİLİR

Geniş çaplı toplantıda, gönderilecek oyuncuların listesini yönetime sunmayı planlayan Terim, yıldızların bazılarını da kızağa çekmeyi planlıyor. Eren Derdiyok, Maicon ve Feghouli’den beklediği verimi alamayan İmparator, teklif gelmesi halinde 3 oyuncuyu da gönderecek. Ligdeki son iki maçta takımda beklenen toparlanma yaşanmazsa, futbolculara para cezası gibi yaptırımların uygulanması da gündemde.

İlgili Haberler