Galatasaray’da yeni kriz kapıda

Galatasaray’da yeni kriz kapıda
Galatasaray’da yaşanan mali kriz ocak ayında transfer yapılmasını daha da zorlaştıracak. Sarı kırmızılılar, şu anda finansal fair play kuralları gereği transfere sadece 400 bin euro ayırabiliyor.

Galatasaray'da yeni bir transfer krizi patlak vermek üzere... Sarı- Kırmızılılarda, yaz transfer döneminde, yeterli transfer yapamadığı için ve taraftarlar büyük tepki göstermiş, takım içinde de büyük sıkıntılar yaşanmıştı. Galatasaray yönetiminin ocak ayı transfer döneminde de başı ağrıyacak gibi...

Galatasaray, finansal fair play gereği transfere 400 bin Euro ayırabiliyor... Mevcut durumda oyuncu satmadan, transfer yapması mümkün değil. Maicon ve Feghouli gibi isimleri satmak zorunda...

Ancak şu ana kadar Brezilyalı stoper Maicon ve Cezayirli 10 numara Feghouli'ye gelen bir transfer teklifi yok... Sarı-Kırmızılı yönetim, Fatih Terim'in istediği oyuncuları alabilmek için çözüm arıyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in gelişmeleri yakından takip ettiği ve ocak ayında transferlerin gerçekleşmesi için tüm şartların zorlanmasını istediği öğrenildi. Terim, 2 golcü ve 1 stoper istiyor.

İlgili Haberler