Galatasaray’dan Falcao açıklaması

Galatasaray’dan Falcao açıklaması
Galatasaray yönetimi, sakatlığı süren Falcao ile ilgili bir açıklama yaptı. Yönetimin yaptığı resmi açıklamaya göre, Kolombiyalı golcünün tedavisi bir süre daha devam edecek.

Galatasaray’ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao’nun sakatlığının son durumu merak konusu olmayı bekliyor. Sarı kırmızılılardan yapılan son açıklamaya göre, Kolombiyalı golcünün tedavisinin bir süre daha İspanya ve İstanbul’da devam edeceği belirtildi.

Galatasaray resmi internet sitesinden Falcao'nun son durumu ile ilgili açıklama yaptı. Sarı kırmızılılar, Madrid'den dönen Falcao'nun salı gününe kadar kulüpte tedavisine devam edileceğini, daha sonra golcü futbolcunun yeniden Madrid'e giderek tedavisini bir süre daha orada sürdüreceğini belirtti.

İşte Galatasaray'dan yapılan o açıklama:

İspanya’daki tedavisinin ardından İstanbul’a dönen Radamel Falcao, Salı gününe dek kulübümüzün sağlık merkezinde tedavisine devam edecek. Tedavisinin planlanan programı dâhilinde İspanya’ya giderek bir hafta kadar burada kalacak olan oyuncumuzun tedavisinin daha sonraki bölümü kulübümüzde gerçekleştirilecek.