Galatasaray'dan, Ferudun Niğdelioğlu hakkında suç duyurusu

Galatasaray'dan, Ferudun Niğdelioğlu hakkında suç duyurusu
Galatasaray için TRT Spor canlı yayınında skandal açıklamalarda bulunan Ferudun Niğdelioğlu hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Galatasaray kulübünden yapılan açıklamada TRT Spor'da katıldığı programda Sarı-kırmızılı kulüp hakkında skandal açıklamalarda bulunan Ferudun Niğdelioğlu hakkında suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

Galatasaray'ın resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada "Ferudun Niğdelioğlu adlı zat hakkında gerekli yasal girişimler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Açıklamalarının ardından taraftarın büyük tepkisiyle karşılaşan Niğdelioğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yanlış anlaşıldığını savundu.

Kulüpten ve Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den özür dileyen Niğdelioğlu, "Bugün TRT Spor’da yaptığım bir açıklama Galatasaray camiasında yanlış anlaşılmış Ben FETÖ ile ilgili herhangi bir çağrışım yaratacak bir söz etmek istemedim Sayın Mustafa Cengiz şüphesiz devletçi bir isimdir Sayın başkanı da çok sever, sayarım Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim" dedi.

İlgili Haberler