Galatasaray’dan Ribery bombası

Galatasaray’dan Ribery bombası
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray gündemine bomba bir ismi aldı. Sarı kırmızılılar, 2005 yılında olaylı bir şekilde takımdan ayrılan Ribery’yi gündemine aldı.

Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen ve Bayern Münih ile anlaşması beklenen Onyekuru’nun yerine sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı kırmızılılar, Bir dönem Galatasaray forması giyen Franck Ribery için girişimlere başlıyor. Fransız oyuncu 2007 yılında Marsilya’dan transfer olduğu Bayern Münih’te bir çok başarı yakaladıktan sonra takımdan ayrılma kararı almıştı. Fransız oyuncu oynadığı futbolun yanı sıra yaşadığı sakatlıklarla da gündeme gelmişti.

Galatasaray yönetimi, Fransız yıldıza 2 yıllık sözleşme teklifinde bulunacak. Ribery’nin söz konusu teklife sıcak bakması beklenirken, Marsilya’nın da devrede olduğu ifade edildi.

Verdiği her röportajda "Artık serbestim, her şey mümkün. Neler olacağını göreceğiz" diyen Ribery transferde açık kapı bırakırken, sarı kırmızılıların bu teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

Fransız oyuncu Franck Rİbery, Galatasaray’a 2005 yılında gelmiş ve olaylı bir şekilde takımdan ayrılarak Fransız ekibi Marsilya’a transfer olmuştu.

İlgili Haberler