Galatasaray'dan TFF'ye Ali Koç şikayeti

Galatasaray'dan TFF'ye Ali Koç şikayeti
Galatasaray yöneticisi Özgür Savaş Özüdoğru, Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal'ın Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sponsorluk için söz aldığını ifade etmesine tepki göstererek "Eminim TFF gereğini yapacaktır" dedi.

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal'ın Vedat Muriç'in Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yaptığı açıklamaya Galatasaray cephesinden tepki geldi.

Galatasaray yönetim kurulu üyesi Özgür Savaş Özüdoğru, bu açıklamanın ardından sosyal medyadan tepki gösterdi. Özüdoğru, "Ligde var olan mücadele eden iki takımın birinin Başkanına ait şirketler diğerine sponsor olamaz olmamalı. Eminim TFF gereğini yapacaktır" dedi.

Özüdoğru, konuyla ilgili olarak şunları da ekledi: "NEF ; Galatasaray Bşk,Yk üyesi ,Ligde başka bir takımın Bşk,Yk üyesi şirketi vs değil. Sponsorluk üstlenmiş başarılı bir şirket. Sorun bir kulübün başkanının şirketi ya da şirketlerinin ,aynı ligde yer alan rakip bir kulübe sponsor olması...Gerçekse..Böyle bir şey kabul edilemez!"

bu-arada.jpgnef.jpg

NE OLMUŞTU?

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Ali Koç'tan sponsorluk için söz aldıklarını ifade ederek "Vedat Muriç'in satışından alacağımız bedel periyodik olarak 3-4 ay içinde ödenecek. Fenerbahçe´den aldığımız sporcuları biliyorsunuz. Bir de sponsorluk sözü verdiler. Bu sponsorluğu satışın içinde mi yoksa dışında mı düşünüyoruz bilmiyorum ama bir söz aldık Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan" açıklamasında bulunmuştu.

İlgili Haberler