Dev derbinin iddaa oranları belli oldu

Dev derbinin iddaa oranları belli oldu
Süper Lig'de 21 Kasım Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi iddaa oranları belli oldu. İddaa Risk Yönetimi, ev sahibi Sarı Kırmızılı ekibi maçta favori gösterdi.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftası dev bir derbiye sahne olacak. 21 Kasım Pazar günü Galatasaray ve Fenerbahçe Nef Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Mücadele öncesi İddaa Risk Yönetimi, karşılaşmanın iddaa oranlarını açıkladı.

FAVORİ GALATASARAY

Ev sahibi Galatasaray derbide 2.02 oranıyla favori olurken Fenerbahçe’ye ise 2.95 oran verildi. Ezeli rekabetin uzun bir süre sonra seyirci ile yaşanacağı gecede beraberliğin oranı ise 3.15 olarak belirlendi.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Öte yandan Galatasaray - Fenerbahçe maçının derbi biletleri satışa çıktı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’ndaki maçın biletleri 15 Kasım Pazartesi günü saat 14.00’te passo.com.tr adresi ve Aslanlıyol Passolig gişelerinden satışa sunuldu. 

Biletler 15 Kasım Pazartesi günü saat 14.00’te, 2019-2020 sezonu kombine sahiplerine, GS Bonus Kart ve GS Mobile sahiplerine; 16 Kasım Salı günü saat 14.00’te rakip takım hariç, tüm takım logolu passolig kartlarına satışa çıkacak.

Derbide en pahalı bilet 1250 TL, en ucuz bilet ise 125 TL olarak satışa sunuldu.